Em Cosmetics

Alla recensioner

Em Cosmetics

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Em Cosmetics

Om man ska köpa nya smink- eller skönhetsprodukter, kan man då vända sig till vilken butik som helst eller finns det saker man borde veta om innan man faktiskt gör sitt inköp? I vissa fall kan det vara så att företag använder produkter i sitt smink som egentligen inte är så hälsosamt, hur ska jag veta det? Kommer det vara bättre om jag väljer veganska produkter eller har det inte så stor skillnad? Om man ska göra inköp så är det alltid bra att i första hand läsa recensioner och det är orsaker till varför vi här på OmdömesStälle har vår verksamhet. Hos oss är det möjligt att både läsa och skriva recensioner och i detta fallet om EM Cosmetics.

Mer om EM Cosmetics
Michelle Phan är personen som är grundaren till företaget och hon valde att skapa företaget eftersom hon redan vid ung ålder provade att bära smink och upptäckte då att smink är något som ger möjligheten till att uttrycka känslor och sin personlighet. EM Cosmetics erbjuder smink direkt via sin nätbutik och de har valt att rikta in sig till personer som redan har erfarenhet inom smink och skönhet, men även till personer där smink är ett helt nytt fenomen. 

Produkterna är i nätbutiken uppdelade i produktkategorier men det finns även en sökfunktion som kan söka bland alla produkte ri hela sortimentet. EM Cosmetics har även skapat hela kollektioner där det ingår flera olika typer av produkter. 

Det som erbjuds hos EM Cosmetics
Efter att en internationell kund (en kund som befinner sig utanför USA) lagt till valfria produkter i inköpskorgen och även betalat för sitt köp via kort, internetbanken, PayPal, Google/Apple Pay kommer beställningen att gå igenom. Fraktkostnaden är något som kommer att räknas ut utgående från vikten och volymen på paketet. Efter att företaget tagit emot kundens beställning kommer det inom 3-4 arbetsdagar behandla och skicka iväg paketet, efter det kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 1 till 20 arbetsdagar. Kunden har möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg men eftersom paketen skickas från lagret som ligger i USA kan paketen hamna i tullen och då får kunden betala en tullavgift. Kunden har möjligheten att göra en retur så länge den görs inom 30 dagar räknat från den dagen då beställningen gjordes. För att en retur ska kunna bli godkänd ska produkterna vara helt oanvända, de ska vara i samma skick som de var då kunden tog emot dem och kunden får själv stå för retur kostnaderna. De oftast ställda frågorna finns besvarade inne i nätbutiken men EM Cosmetics har även en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Erfarenheter av EM Cosmetics
Har du köpt skönhetsprodukter från detta företag? Tyckte du att produkterna isåfall var värda sitt pris, var de pigmenterade eller inte och kommer du att handla hos dem igen? Skriv en egen recension om företaget där du med dina egna ord besvarar dessa frågor men även lägger till annat som du känner att du vill dela med dig av. 


Sminktips.