Eltra

Alla recensioner

Eltra

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Eltra

Denna elektriska pryl har under de senaste åren blivit populär, den finns i många personers hem samt i nästan alla de större städerna. Produkten detta handlar om är givetvis elsparkcykeln. Många tycker att det är väldigt praktiskt att åka runt med en elsparkcykel, dels för att det är tyst, går relativt fort samt att det är ganska billigt. Det finns olika företag som säljer elsparkcyklar, och Eltra är ett av dem. 

Är det värt att äga en egen elsparkcykel, eftersom de ändå finns att hyra nästan överallt? Är produkterna som Eltra erbjuder bra för sitt pris, och finns det något jag måste ta reda på innan jag gör min beställning? Se vad andra personer har för erfarenheter av Eltra genom att läsa deras recensioner här på OmdömesStälle. 

Mer om Eltra
Eltra är ett svenskt företag som har sitt säte i Stockholm. De personer som grundade och lanserade företaget valde att göra det eftersom de ville skapa ett smidigt sätt att ta sig fram, utan att det ska bekosta våran miljö. De produkter som Eltra tagit fram och säljer är anpassade för klimatet uppe i Norden, och företaget fortsätter att arbeta med produktutveckling

Eltra erbjuder några olika modeller på sina elsparkcyklar, och de kan beställas direkt från deras nätbutik eller hos återförsäljare. I nätbutiken går det även att köpa andra produkter så som tillbehör som t.ex. lås, men även reservdelar till sparkcyklarna. 

Det som Eltra erbjuder
Alla priser som är synliga i nätbutiken är redan inklusive moms samt att de är skrivna i svenska kronor. Om en kund väljer att göra en beställning på 500 kr eller mer behöver hen inte betala någon fraktavgift, i annat fall kan kunden se den slutgiltiga summan innan hen genomför beställningen. När kunden kommer till betalningen så finns det möjligheten att betala med Paypal. Stripe, Klarna eller Swish. Efter att kundens beställning packats och lämnat företagets lager kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 3-10 arbetsdagar, om det sker beställningar utanför Stockholm så är det troligtvis en tredje part som levererar kundernas paket. Kunder som beställer hos Eltra har 30 dagars öppet köp, och detta innebär att de kan returnera någon produkt ännu inom 30 dagar från och med att de mottagit den. Fört att en retur ska kunna bli godkänd måste produkten vara i originalförpackningen samt att den måste vara i samma skick som den var i då kunden tog emot den. Vid frågor eller funderingar har Eltra en kundtjänst som kan nås via telefon eller mejl. 

Tankar om Eltra
Är du en person som har någon typ av erfarenhet av Eltra? Om du har det, lämna då gärna en recension inne hos oss där du med dina egna ord berättar vad du tycker om företaget och deras produkter. Berätta för- och nackdelar och annat som du känner att du vill dela med dig av. 


Det som Eltra erbjuder.