Elodie Details

Alla recensioner

Elodie Details

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Elodie Details

Att skaffa barn är något som väldigt många väljer att göra, och ett barn kan vara den personen man bryr sig allra mest om i livet. Har man ett barn så vill man såklart att hen ska må så bra som möjligt och man vill även att sitt barn ska använda så bra kläder och produkter som möjligt. Det finns otroligt många företag som säljer produkter som kommer att förbereda dig för tillökning i familjen och ett av dessa företag är Elodie Details. Hos det företaget kan man hitta baby accessoarer, heminredning och även barnvagnar till både bebisar och även småbarn. 

Mer information om Elodie Details
Företaget grundandes och lanserades under 2005 i Sverige av Linda Sätterström. Linda startade företaget eftersom hon villa göra livet med barn ännu vackrare, hon hade samma vision då som hon har än idag. Elodie design utvecklar sina egna produkter och de har sina egen skapade designer på sina produkter. Idag finns Elodie online men även hos utvalda återförsäljare i 45 länder världen över. 

Vad erbjuder Elodie Details?
Inne på företagets hemsida kan man gå igenom olika kategorier som tex babyprodukter, kollektioner, barnvagnar och man kan även gå in på fliken hållbarhet för att kika in produkter som har något multifunktionellt användningsområde eller produkter som är second hand. Om man är intresserad av företaget Elodie Design eller de produkter som de har att erbjuda kan man även ta och prenumerera på deras nyhetsbrev, då kan man ta del av nyheter, inspiration och även unika erbjudanden. 

Om man gör en beställning kommer paketet att skickas ut inom 24 timmar från att Elodie har mottagit ordern, och detta betyder att man får sin beställning vanligtvis inom 2 – 3 arbetsdagar. Om man bor i Sverige och gör en beställning på över 499 kr kommer det att vara fri frakt, men om man handlar under 499 kr kommer frakten att ligga på 39 kr. När det gäller själva betalningen kan man välja mellan att betala på faktura eller kortbetalning. Om det skulle vara så att man mottar en vara som inte ser ut som man tänkt sig eller om man beställt fel, då kan man göra en retur. För att göra en retur ska man fylla i retursedeln som medföljer vid beställning och efter det skicka paketet tillbaka till Elodie Details. Om din retur blir godkänd och det uppfyller sitt fulla värde kan det ta upp till 14 dagar innan man får sin återbetalning. 

Hur kan man komma i kontakt med Elodie Details?
Företaget har en kundtjänst som är öppen alla helgfria vardagar mellan kl. 09:00 – 16:30. Man kan nå företagets kundtjänst antingen via e-post eller på telefon, och man kan förvänta sig ett svar från företaget inom 36 timmar efter att man skickat sin fråga. Skulle det vara så att man får hem en produkt och så är det något fel på den, då ska du kontakta företagets kundtjänst för att lämna in en reklamation. 

Har du köpt några produkter från detta företag? Då ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.