OmdömesStälle

  Recensioner Elliotti

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Elliotti är en nätbutik och de har valt att erbjuda sina kunder baby- och barnprodukter.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Elliotti? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Elliotti

  Elliotti är ett familjeföretag och de erbjuder sina kunder bambu och ekologiska bomullsprodukter för både spädbarn och äldre barn. Råvarorna som företaget använder sig av växer i Europa och Elliotti är verksamma både på nätet och de driver även en fysisk butik som man kan besöka.

  MITT BÄSTA SPARTIPS! I samarbete med Cuponation

  Vad erbjuder Elliotti sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex baby produkter, bambuprodukter, ekologisk bomull samt att man kan se alla deras kollektioner i en skild kategori. Om man väljer att göra en beställning inne på hemsidan som ska levereras inom Sverige så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad. Är det så att man beställer till ett annat land inom Europa så kommer man att behöva betala 79 kr fraktkostnad om man inte gör en beställning på mer än 500 kr. När man gör sin beställning kan man välja om man vill ha paketet till närmaste ombud eller om man vill hämta ut det i den fysiska butiken.

  Elliotti har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att genast få information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Elliotti?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av Elliotti? om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Så fungerar det att handla via nätet.

  Elliotti
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Elliotti

  Din recension

  FAQ

  Är Elliotti ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Elliotti. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Elliotti?

  Elliotti är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Elliottis webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.