Elliotti

Alla recensioner

Elliotti

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore

Estore

5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat

PatPat

2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Elliotti

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Elliotti är en nätbutik och de har valt att erbjuda sina kunder baby- och barnprodukter.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Elliotti? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Elliotti
Elliotti är ett familjeföretag och de erbjuder sina kunder bambu och ekologiska bomullsprodukter för både spädbarn och äldre barn. Råvarorna som företaget använder sig av växer i Europa och Elliotti är verksamma både på nätet och de driver även en fysisk butik som man kan besöka. 

Vad erbjuder Elliotti sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex baby produkter, bambuprodukter, ekologisk bomull samt att man kan se alla deras kollektioner i en skild kategori. Om man väljer att göra en beställning inne på hemsidan som ska levereras inom Sverige så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad. Är det så att man beställer till ett annat land inom Europa så kommer man att behöva betala 79 kr fraktkostnad om man inte gör en beställning på mer än 500 kr. När man gör sin beställning kan man välja om man vill ha paketet till närmaste ombud eller om man vill hämta ut det i den fysiska butiken. 

Elliotti har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att genast få information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Elliotti?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av Elliotti? om ja, skriv då gärna en egen recension


Så fungerar det att handla via nätet.