OmdömesStalle

  Recensioner Elboden

  Lampor och belysning

  är något som finns i allas hem, vilket även är en nödvändighet. Här uppe i norden blir det snabbt mörkt ute under vinterhalvåret och då är det väldigt mysigt och praktiskt att ha mysig och fin belysning. Belysning och lampor i ett hem är verkligen viktigt, det kan ändra hela känslan i hemmet både till det negativa eller positiva om man antingen har rätt eller fel belysning. Vissa rum kräver en ganska kall belysning för att se bra ut medans andra rum vill ha en mer varm ton. I vissa rum ska det vara väldigt upplyst medans i andra rum vill man kanske ha det lite mörkare. Men oberoende hur man vill att sitt hem ska se ut då det kommer till lampor och belysning så måste man även hitta lampor att köpa någonstans. Flera olika butiker erbjuder sina kunder belysning och lampor, men ett av dessa företag är Elboden som är verksamma online.

  Hur ska man göra om man får hem en söndrig lampa då man beställt från Elboden? Om man av någon anledning vill lämna tillbaka en lampa eller om man vill reklamera någon produkt? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Elboden

  Under 1920 grundades och lanserades företaget Elboden och har sedan dess erbjudit sina kunder taklampor, bordslampor, golvlampor samt annan belysning. Elboden är verksamma online via deras hemsida samt att de har en fysisk butik som ligger i Göteborg i Sverige.

  Vad erbjuder Elboden sina kunder?

  På företagets hemsida har kunden möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex taklampor, golvlampor och så vidare; en sökfunktion finns även tillgänglig. Priserna inne på företagets hemsida står skrivna i svenska kronor samt att de är inklusive moms. Klarna har hand om betalningarna på hemsidan vilket betyder att kunden kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Görs det beställningar på hemsidan som överstiger 495 kommer det inte att läggas till någon fraktkostnad på beställningen, i annat fall tillkommer det en leveransavgift på 79 kronor. Elboden levererar sina bestälningar till Sverige, Danmark och Finland. Beställningarna levereras till kundens närmaste postombud eller direkt till kundens hem. 14 dagars öppet köp erbjuder Elboden på sina produkter, och känner kunden att hen vill lämna tillbaka en produkt så får hen själv stå för returkostnaderna. Vid godkänd retur kommer företaget att inom 30 dagar göra en återbetalning till kunden.

  Hur kan kundtjänsten nås hos Elboden?

  Företaget kundtjänst kan nås genom antingen telefon, e-post eller genom att besöka den fysiska butiken. Inne på företagets hemsida finns det ofta ställda frågorna besvarade i en ”FAQ”, vid möjlig tvist eller behovet av reklamation ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång varit kund hos Elboden? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Hur man väljer belysning hemma.

  Seminarium den 6 december: Alkoholförsäljning och spel i framtiden

  Elboden
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Elboden

  Din recension

  FAQ

  Är Elboden ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Elboden. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Elboden?

  Elboden är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Elboden gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.