Ekster

Alla recensioner

Ekster

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ekster

Det blir allt vanligare att folk inte längre bär med sig fysiska pengar vart de än går men oberoende så krävs det att man har pengar med sig vilket leder till att plånböcker eller förvaring för bankkort inte kommer att dö ut riktigt ännu. Vad ska man tänka på man införskaffar sig en ny plånbok? Hur stor ska den vara och hur mycker pengar är en plånbok värd? Detta är något man givetvis väljer själv men oberoende kan det vara riktigt bra att börja med att läsa recensioner. I detta fallet har vi här på OmdömesStälle samlat recensioner om företaget Ekster som tillverkar och säljer plånböcker och mobilskal. 

Mer om Ekster
Ekster är ett företag som valt att ta fram förvaringsprodukter för kort och pengar och de har valt att göra det för att de ska uppfylla alla behov som finns i dagsläget. Då Ekster tar fram och tillverkar sina produkter tar de hänsyn till att de ska vara snygga och se moderna ut men de ska även förhindra stölder och förluster. Ekster är på en resa att bli helt klimatneutrala och de försöker bli detta genom att använda så mycket solpaneler som möjligt samt att de använder sig av återvunna material då de tar fram sina produkter. Produkterna har en unisex design och kan användas av alla där ute. 

Företagets produkter kan köpas direkt via deras egen nätbutik men det finns även flera återförsäljare placerade runt om i världen som har Ekster´s produkter i sitt sortiment. Driver man själv en butik och vill bli en återförsäljare av Ekster är det möjligt att kontakta dem. 

Det som erbjuds hos Ekster
Helt valfria produkter kan läggas till i kundkorgen inne i Ekster´s nätbutik och efter det kan information om leveransen och betalningen fyllas i. Företaget har sitt säte i USA vilket innebär att de givetvis levererar sina produkter inom USA och Kanada men de erbjuder även sina kunder internationella leveranser. Fraktkostnaden och tiden det tar för leveransen är något som kommer att variera beroende på vad kunden beställer och vart paketet ska levereras, dock kommer kunden att kunna se den slutgiltiga summan innan hen genomför sin beställning. På produkterna ingår det ett års garanti räknat från den dagen då produkten mottogs, men en kund har även möjligheten att lämna tillbaka en produkt inom 45 dagar efter mottagandet om hen känner sig missnöjd. Inne på sajten finns de oftast ställda frågorna besvarade men Ekster har även en kundtjänst som är kontaktbar via telefon, chatt eller e-post. 

Erfarenheter av Ekster
Skulle du kunna säga att du har tankar eller åsikter om detta företag? Om du har gjort ett inköp via dem skulle du då kunna säga att produkterna är värda sitt pris eller inte och finns det något du skulle vilja ändra på angående produkten? Skulle du tipsa om företaget till vänner, bekanta och till och med främlingar eller inte? Skriv en recension och berätta vad du vill om företaget Ekster. 


Lasergraverade plånböcker är även något som finns.