OmdömesStalle

  Recensioner Ekhart Yoga

  Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Ekhart Yoga är en hemsida där man hemifrån kan delta i yogakurser.

  Hur fungerar själva tjänsten som Ekhart Yoga erbjuder sina kunder? Hur mycket kostar tjänsten i månaden och har jag möjligheten att avbryta tjänsten när jag som helst känner för det? De svaren kan man hitta i recensioner.

  Information om Ekhart Yoga

  Esther Ekhart är personen som är namnet och idéen bakom själva företaget Ekhart Yoga. Under 2012 grundades och lanserades själva hemsidan Ekhart Yoga och då arbetade det 6 olika lärare på företaget samt att de erbjöd tre olika typer av yoga. Innan att själva hemsidan grundades höll Esther på med YouTube där hon släppte yoga videon som sedan fick cirka 6 miljoner visningar. I dag finns det 4123 olika kursen inne på Ekhart Yoga och 23 olika yoga typer med 54 olika lärare.

  Stockholm Design Talks: Butik 2020 – utmaningar och möjligheter inom framtidens möbelhandel

  Det som erbjuds via Ekhart Yoga

  Tjänsten fungerar som en prenumerationstjänst där helt nya kunder kan kostnadsfritt prova på de första 14 dagarna utan någon kostnad. Kunderna kan sedan välja om de vill betala månatligen eller årligen för själva tjänsten och det månatliga priset är 16€ medans det årliga är 160€. Tjänsten förnyar sig själv automatiskt efter att en betalningsperiod har gått ut. Ekhart Yoga finns även som en nedladdningsbar app till mobilen eller surfplattan. Inne på hemsidan är det möjligt att köpa presentkort samt möjligt att lösa in presentkort.

  Hur Ekhart Yoga kan kontaktas

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten eller tjänsten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet.

  Har du använt Ekhart Yoga? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden.


  Yogatips för nybörjare.

  Ekhart Yoga
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ekhart Yoga

  Din recension

  FAQ

  Är Ekhart Yoga ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ekhart Yoga. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ekhart Yoga?

  Ekhart Yoga är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ekhart Yoga gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.