EdenFantasys

Alla recensioner

EdenFantasys

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Buyersclub

Buyersclub

0 recensioner

Idag är det lättare än någonsin att handla produkter och tjänster. Ingen skillnad var man befinner sig så läng...

Logo Oliver & Eva

Oliver & Eva

0 recensioner

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skil...

Logo Mshop

Mshop

0 recensioner

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. D...

Logo Intima

Intima

0 recensioner

Allt som man kan tänka sig finns i dag att köpa online. Det har ingen skillnad om det handlar om möbler, vitvaror, kläder eller...

EdenFantasys

Spänning vill man ha i livet, inte sant? Kanske man tycker om att åka på spännande och adrenalinfyllda resor, kanske man ibland utmanar sig själv och helt spontant byter jobb eller så kanske man har som intresse att köpa spännande produkter man kan prova tillsammans med sin partner (eller själv) i sovrummet. Alla vet vi att man kan hitta alla produkter man kan tänka sig online, oberoende vad det handlar om. Om man kommer på en helt galen produkt så är chansen ganska så stor att den produkten redan finns till försäljning. När det kommer till spänning i sovrummet har EdenFantasys ett sortiment beståendes av sexleksaker för kvinnor, män och allting däremellan. 

Om jag beställer en sexleksak från EdenFantasys, kommer mitt paket då vara diskret paketerat eller inte? Hur är det med priserna, kommer jag kunna köpa samma produkt mycker billigare någon annanstans? Finns det någon garanti, vissa produkter har ett ganska saftigt pris? Här hos oss på OmdömesStälle kan du läsa vad andra personer har för erfarenheter av företaget. 

Om EdenFantasys
EdenFantasys har funnits på marknaden sedan 2002. De som grundade företaget valde att göra det eftersom det på den tiden inte var lika vanligt att köpa intimprodukter online, utan man var tvungen att ta sig till en kanske mindre trevlig fysisk butik. Eden erbjuder produkter både för kvinnor och män men även till par, samt att de tycker det är väldigt viktigt med kunskap inom olika ämnen och har därför valt att inkludera det på sin sajt. 

Inne på sajten har kunden möjligheten att vara aktiva i olika forum och skriva sina tankar och åsikter och Eden har även valt att ta fram ett poängsystem där kunder samlar in poäng varje gång inköp görs. 

Vad erbjuder EdenFantasys?
Efter att företaget tagit emot en kundbeställning kommer det att diskret paketera paketet och användaren kommer att vara ett namn som inte kan kopplas till en sexbutik. Dock har företaget sitt kontor och lager i USA vilket betyder att paketet kan hamna i tullen om en kund från europa gör en beställning. Vid inköp kan kunden betala med kort, via internetbanken eller via PayPal och internationella kunder kan räkna med en leveranstid på upp till 15 dagar efter att paketet lämnat lagret. Priset för leveransen varierar för internationella kunder och avgiften börjar från 10 $, men den slutgiltiga summan kan ses innan beställningen genomförs. Vid frågor eller funderingar som inte blivit besvarade inne på hemsidan har Eden en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon. 

Erfarenheter av EdenFantasys
Brukar du pigga upp din vardag men denna typer av produkter och har du isåfall lagt en beställning hos detta företag? Om du har det, kan inte du då lämna en recension hos oss. I din recension kan du berätta vad du tyckte om priserna, om det tog länge att få paketet och om du fick hem det som du hade förväntat dig. Det är helt gratis att både skriva och läsa recensioner hos oss. 


10 stycken förhållandetips.