Ebbekids

Alla recensioner

Ebbekids

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ebbekids

Alla som har barn eller umgås mycket med barn vet att barn behöver bra kläder som håller i alla väder. Barn leker mycket och då tar även kläderna mycket slitage, man vill inte lägga pengar på kläder till barn som sedan gå sönder efter första användningen. Förut om man ville köpa nya barnkläder var man tvungen att at bilen in till närmaste butik för att kanske sedan trängas och upptäcka att utbudet inte ens var så stort som man hade räknat med. Nuförtiden behöver man inte längre göra så, det man nu kan göra är att beställa nya kläder online med sin mobil, surfplatta eller dator. Runt om i hela världen och i Sverige finns det många olika butiker som säljer barnkläder både online och i fysiska butiker, en av dessa butiker som är verksamma i Sverige heter Ebbekids

Mer information om företaget Ebbekids
Företaget grundades av en trebarnspappa som hade en dröm om att klä sina barn i kläder som har en enkel stil men som även är inspirerad av den svenska naturen. Företagets vision är att skapa ett denimbaserat varumärke med kläder som även är rena och slitstarka. Under 2014 tog företaget Ebbekids emot utnämningen ”årets barnklädesleverantör”. Namnet på företaget kommer från en av grundarens söner som heter Ebbe. 

Vad erbjuder Ebbekids?
På företagets hemsida kan man hitta kläder till barn som är allt från 0 år och upp till 12 år. Man kan även kolla igenom olika kategorier på hemsidan som är tex nyheter, baby, hållbarhet eller inspiration. Ebbekids har även ett skilt sortiment av ekologiska barnkläder, eftersom företaget vill bidra till en mer hållbar framtid. Ebbekids har även sitt egna nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kommande nyheter och erbjudanden. 

När man gör en beställning på hemsidan kan välja mellan några olika betalningsmetoder, vilka är: faktura, banköverföring, delbetalning eller kortbetalning. Om man gör en beställning som är över 600 kr kommer frakten att vara gratis, dock kommer det att tillkomma en fraktavgift på 39 kr om beställningen är under 600 kr. Alla varor levereras med Postnord och om det är ett litet paket kommer de att komma hem direkt till brevlådan, annars levereras det till närmaste ombud. Efter att paketet är skickat kommer det att ta cirka 1–2 vardagar för det att bli levererat. 

Hur kan man kontakta Ebbekids?
Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst kan man göra det säkrast via e-post (info@ebbekids.se) eller via telefon (040 14 79 79). Kundtjänsten är öppen alla vardagar mellan kl. 09:00-16:00. Innan man kontaktar företaget kan man även läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Om man har några förbättringsidéer eller önskemål till Ebbekids kan man även kontakta kundtjänsten och berätta det för dem. 

Har du handlat kläder eller barnprylar hos Ebbekids någon gång? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.