OmdömesStälle

  Recensioner Ebbekids

  Alla som har barn eller umgås mycket med barn vet att barn behöver bra kläder som håller i alla väder. Barn leker mycket och då tar även kläderna mycket slitage, man vill inte lägga pengar på kläder till barn som sedan gå sönder efter första användningen. Förut om man ville köpa nya barnkläder var man tvungen att at bilen in till närmaste butik för att kanske sedan trängas och upptäcka att utbudet inte ens var så stort som man hade räknat med. Nuförtiden behöver man inte längre göra så, det man nu kan göra är att beställa nya kläder online med sin mobil, surfplatta eller dator. Runt om i hela världen och i Sverige finns det många olika butiker som säljer barnkläder både online och i fysiska butiker, en av dessa butiker som är verksamma i Sverige heter Ebbekids.

  Mer information om företaget Ebbekids

  Företaget grundades av en trebarnspappa som hade en dröm om att klä sina barn i kläder som har en enkel stil men som även är inspirerad av den svenska naturen. Företagets vision är att skapa ett denimbaserat varumärke med kläder som även är rena och slitstarka. Under 2014 tog företaget Ebbekids emot utnämningen ”årets barnklädesleverantör”. Namnet på företaget kommer från en av grundarens söner som heter Ebbe.

  Ebbekids.

  Vad erbjuder Ebbekids?

  På företagets hemsida kan man hitta kläder till barn som är allt från 0 år och upp till 12 år. Man kan även kolla igenom olika kategorier på hemsidan som är tex nyheter, baby, hållbarhet eller inspiration. Ebbekids har även ett skilt sortiment av ekologiska barnkläder, eftersom företaget vill bidra till en mer hållbar framtid. Ebbekids har även sitt egna nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av kommande nyheter och erbjudanden.

  När man gör en beställning på hemsidan kan välja mellan några olika betalningsmetoder, vilka är: faktura, banköverföring, delbetalning eller kortbetalning. Om man gör en beställning som är över 600 kr kommer frakten att vara gratis, dock kommer det att tillkomma en fraktavgift på 39 kr om beställningen är under 600 kr. Alla varor levereras med Postnord och om det är ett litet paket kommer de att komma hem direkt till brevlådan, annars levereras det till närmaste ombud. Efter att paketet är skickat kommer det att ta cirka 1–2 vardagar för det att bli levererat.

  Hur kan man kontakta Ebbekids?

  Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja kontakta företagets kundtjänst kan man göra det säkrast via e-post (info@ebbekids.se) eller via telefon (040 14 79 79). Kundtjänsten är öppen alla vardagar mellan kl. 09:00-16:00. Innan man kontaktar företaget kan man även läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Om man har några förbättringsidéer eller önskemål till Ebbekids kan man även kontakta kundtjänsten och berätta det för dem.

  Har du handlat kläder eller barnprylar hos Ebbekids någon gång? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.

  Ebbekids
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ebbekids

  Din recension

  FAQ

  Är Ebbekids ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ebbekids. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ebbekids?

  Ebbekids är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Ebbekidss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.