OmdömesStälle

  Recensioner East Essence

  När tog du dig senaste tiden och gick igenom din garderob? De flesta människorna har i sin garderob flera klädesplagg som det inte har gått med på flera månader eller kanske till och med år. Det kan vara riktigt bra att med jämna mellan rum ta sig tiden att det verkligen går igenom sin garderob och se vilka som inte längre passar, vilka som inte längre är trendiga, och även rensa kläder som man helt enkelt inte längre spara. Det finns hur många företag som helst de som säljer kläder inom alla olika prisklasser. Eftersom dagens e-handel är ett så pass stort fenomen så finns det ju även hur många olika företag som helst som erbjuder just kläder och olika typer av accessoarer. East Essence erbjuder kläder online.

  Vilka olika material använder sig East Essence då de tillverkar sina produkter? Hur är storlekarna hos företaget produkter, är det så kallade "true to size" eller måste man gå upp eller ner i storlek? Om man får hem ett klädesplagg och sedan efter att man har provat det upptäcker att den är sönder, har man då rätten att lämna tillbaks produkten? Ta reda på detta och mycket mer genom att läsa recensioner inne hos oss.

  Mer information om företaget East Essence

  Företaget grundades och lanseras under 2009 och är idag verksamma online via sin nätbutik. det är till länder runt om i hela världen, och de har ett sortiment som består av kläder till både kvinnor, män och barn. De som arbetar på företaget har 11 års erfarenhet inom klädmarknaden, och företaget kan även skapa specialbeställda produkter.

  Vad erbjuder East Essence sina kunder?

  Inne i företagets nätbutik finns det olika produktkategorier med flera underkategorier, samt en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i sortimentet. Kunderna kan välja på vilket språk du vill använda hemsidan, och även I vilken valuta de vill se priserna. Då företaget tar emot kundens beställning tar det mellan 12-20 arbetsdagar innan de skickar iväg paketet, efter det tar det ytterligare några dagar för kunden att få hem sitt paket. Om kunden väljer att göra en beställning på 100 $ eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs en fraktkostnad på 20 $ på varje beställning. kunderna har även möjligheten att välja expressleverans, då gäller det en fraktkostnad på 30 $.

  Hur kundtjänsten hos East Essence kan nås

  Företaget har en kundtjänst de kan nås på två olika sätt, det är antingen genom att skicka e-post till den eller genom att chatta med dem live direkt in via deras hemsida. Är det så att kunden redan har beställt hos dem och har en ordernummer, kan det vara bra att lägga till den nummer eftersom det kan snabba på ärendet. Det är möjligt för kunder sedan att lämna in en reklamation, och det går smidigast genom att först kontakta kundtjänsten.

  Har du gjort något inköp hos East Essence? Om du har det kan du inte då skriva en egen recension det är du med egna ord berättar vad du tyckte om den. Du kan berätta vad du tyckte om själva klädesplaggen, och hur du ansåg att storlekarna var och en annan information som du kanske vill lägga till.


  Modetips till fester.

  East Essence
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om East Essence

  Din recension

  FAQ

  Är East Essence ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om East Essence. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder East Essence?

  East Essence är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till East Essences webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.