Dukade Bordet

Alla recensioner

Dukade Bordet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Dukade Bordet

När det kommer till dukningarmiddagar så känner många människor att det är nästan helt oviktigt och de lägger inte så mycket energi på själva dukningen när de redan står i köket i timmar. Medans andra verkligen brinner för fina dukningar och tar lång tid på sig att förbereda och framställa den perfekta dukningen. Många väljer att duka väldigt fint eftersom de då för att uttrycka sin personlighet genom dukningen och gästerna uppskattar det gladeligen. Några andra personer som verkligen gillar dukning och tycker om att satsa på det är de personer som grundade företaget Dukade Bordet. 

Mer info om Dukade Bordet 
Företaget skapades eftersom grundarna till det har ett så stort intresse för dukning. De tycker att stämningen höjs varje gång man är i ett rum med ett fint dukat bord och att det kan göra varje grå vardag till en lite mer stämningsfull dag. Hemsidan och företag Dukade Bordet är certifierade av Trygg – handel. 

Vad erbjuder Dukade Bordet sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier vilka är: produkter, varumärken och inspiration. På hemsidans förstasida kan man även se vilka produkter som är de bäst säljande samt att man får lite se bilder som är inspiration till olika dukningar. Hos Dukade Bordet finns det olika stilar som man kan utgå från då man söker efter en viss dukning, man kan välja mellan stilar som tex moder, klassisk eller rustik. Dukade Bordet har även sitt egna nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av nyheter och erbjudanden direkt i inkorgen på e-posten.

För att få handla inne på Dukade Bordet måste man vara över 18 år gammal, eftersom avtal inte ingås med personer som inte är myndiga. Betalningssätten som erbjuds på hemsidan är kortbetalning, direktbetalning via internetbanken eller Paypal. Det finns olika leveranssätt när man gör en beställning hos Dukade Bordet beroende på hur stort paket man köpt. Paketet kommer oberoende att skickas hem till dig, eller till den närmaste varuutlämningen. Om man gör en beställning som är under 1 000 kr kommer frakten att vara gratis, oberoende vilket leveranssätt man väljer. Om beställningen dock är under 1 000 kr kommer det att tillkomma en fraktavgift på 69 kr. Om det skulle vara så att man har fått hem en vara från Dukade Bordet och sedan ångra sig eller inte är nöjd kan man returnera den. Det kan man göra inom 30 dagar från och med att man har mottagit produkten. Ska man returnera en produkt ska den helt vara i originalförpackningen och även retursedeln ska bifogas. 

Hur kan man kontakta Dukade Bordet?
Dukade Bordet har en flik på sin hemsida som heter ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns, där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller om man undrar över något. Om man inte hittar svaret på sin fråga kan man kontakta kundtjänsten via telefon (018 843 2064), via e-post (info@dukadebordet.com) eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan.

Har du någon gång handlat hos Dukade Bordet? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.