OmdömesStälle

  Recensioner Dukade Bordet

  När det kommer till dukningarmiddagar så känner många människor att det är nästan helt oviktigt och de lägger inte så mycket energi på själva dukningen när de redan står i köket i timmar. Medans andra verkligen brinner för fina dukningar och tar lång tid på sig att förbereda och framställa den perfekta dukningen. Många väljer att duka väldigt fint eftersom de då för att uttrycka sin personlighet genom dukningen och gästerna uppskattar det gladeligen. Några andra personer som verkligen gillar dukning och tycker om att satsa på det är de personer som grundade företaget Dukade Bordet.

  Mer info om Dukade Bordet

  Företaget skapades eftersom grundarna till det har ett så stort intresse för dukning. De tycker att stämningen höjs varje gång man är i ett rum med ett fint dukat bord och att det kan göra varje grå vardag till en lite mer stämningsfull dag. Hemsidan och företag Dukade Bordet är certifierade av Trygg – handel.

  Det dukade bordet.

  Vad erbjuder Dukade Bordet sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier vilka är: produkter, varumärken och inspiration. På hemsidans förstasida kan man även se vilka produkter som är de bäst säljande samt att man får lite se bilder som är inspiration till olika dukningar. Hos Dukade Bordet finns det olika stilar som man kan utgå från då man söker efter en viss dukning, man kan välja mellan stilar som tex moder, klassisk eller rustik. Dukade Bordet har även sitt egna nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av nyheter och erbjudanden direkt i inkorgen på e-posten.

  För att få handla inne på Dukade Bordet måste man vara över 18 år gammal, eftersom avtal inte ingås med personer som inte är myndiga. Betalningssätten som erbjuds på hemsidan är kortbetalning, direktbetalning via internetbanken eller Paypal. Det finns olika leveranssätt när man gör en beställning hos Dukade Bordet beroende på hur stort paket man köpt. Paketet kommer oberoende att skickas hem till dig, eller till den närmaste varuutlämningen. Om man gör en beställning som är under 1 000 kr kommer frakten att vara gratis, oberoende vilket leveranssätt man väljer. Om beställningen dock är under 1 000 kr kommer det att tillkomma en fraktavgift på 69 kr. Om det skulle vara så att man har fått hem en vara från Dukade Bordet och sedan ångra sig eller inte är nöjd kan man returnera den. Det kan man göra inom 30 dagar från och med att man har mottagit produkten. Ska man returnera en produkt ska den helt vara i originalförpackningen och även retursedeln ska bifogas.

  Hur kan man kontakta Dukade Bordet?

  Dukade Bordet har en flik på sin hemsida som heter ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns, där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller om man undrar över något. Om man inte hittar svaret på sin fråga kan man kontakta kundtjänsten via telefon (018 843 2064), via e-post (info@dukadebordet.com) eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan.

  Har du någon gång handlat hos Dukade Bordet? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Dukade Bordet
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Dukade Bordet

  Din recension

  FAQ

  Är Dukade Bordet ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dukade Bordet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dukade Bordet?

  Dukade Bordet är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Dukade Bordets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.