Droppbollen

Alla recensioner

Droppbollen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

E
Erik Andersson
Riktigt bra butik. Billiga bollar som nyaLäs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Toppen

  Riktigt bra butik. Billiga bollar som nya


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Droppbollen

I dagsläget kan man handla allting online, det har så gott som ingen skillnad vad det än är som man behöver eftersom alltid finns på nätet. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik, man behöver inte anpassa sig utgående från några öppettider samt att man kan handla dygnet runt. Varje dag tillkommer det allt fler nätbutiker och allt fler människor väljer att handla online istället för i fysiska butiker. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkt och säljer endast produkter inom den kategorin, medans andra nätbutiker har valt att erbjuda sina kunder ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Ett företag som är verksamt i Sverige är Droppbollen och de erbjuder sina kunder återvunna golfbollar via deras hemsida

Är produkterna värda sitt pris hos Droppbollen? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder inom första månades användning? Det är frågor man inte kan veta svaret på utan att ha någon erfarenhet av företaget. Så därför är det bra att läsa andra personers recensioner eftersom de redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om företaget Droppbollen
Droppbollen är ett företag som säljer återvunna golfbollar i toppklass till marknadens bästa priser. Företagets är verksamma genom att personer plockar upp golfbollar som de sedan skickar till Droppbollen, efter det kommer bollarna att tvättas och sorteras och efter sista steget är att de graderas efter skalan A – D. 

Vad erbjuder Droppbollen sina kunder?
Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika kategorier, samt att man kan filtrera för att se golfbollar från specifika märken och modeller. Golfbollarna som företaget säljer är i bra skick och de är inte söndriga även fast de är begagnade. De bästa golfbollarna som företaget säljer är svåra att särskilja från helt nya golfbollar. I paketen som företaget säljer med golfbollar innehåller 1 dussin, allts 12 stycken bollar om inget annat har angetts. Alla paket som företaget skickar ut kommer att levereras med DHL och det tar några vardagar för dig som kund att få hem ditt paket. När det kommer till betalningen på hemsidan så är det Klarna som har hand om den vilket betyder att man kan välja mellan att betala direkt via internetbanken, via kortbetalning eller så kan man välja att betala på faktura. Om man gör en beställning via hemsidan som är på mer än 1 000 kr så kommer frakten att vara gratis, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 79 kr. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Droppbollen?
Om man vill komma i kontakt med förtagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man gå in på deras hemsida för att läsa svaren till de oftast ställda frågorna

Har du handlat hos eller har du annars någon erfarenhet av Droppbollen? Om du har det kan du skriva en egen recension


Golftips.