OmdömesStalle

  Recensioner Droppbollen

  I dagsläget kan man handla allting online, det har så gott som ingen skillnad vad det än är som man behöver eftersom alltid finns på nätet. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik, man behöver inte anpassa sig utgående från några öppettider samt att man kan handla dygnet runt. Varje dag tillkommer det allt fler nätbutiker och allt fler människor väljer att handla online istället för i fysiska butiker. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkt och säljer endast produkter inom den kategorin, medans andra nätbutiker har valt att erbjuda sina kunder ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Ett företag som är verksamt i Sverige är Droppbollen och de erbjuder sina kunder återvunna golfbollar via deras hemsida.

  Är produkterna värda sitt pris hos Droppbollen? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder inom första månades användning? Det är frågor man inte kan veta svaret på utan att ha någon erfarenhet av företaget. Så därför är det bra att läsa andra personers recensioner eftersom de redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om företaget Droppbollen

  Droppbollen är ett företag som säljer återvunna golfbollar i toppklass till marknadens bästa priser. Företagets är verksamma genom att personer plockar upp golfbollar som de sedan skickar till Droppbollen, efter det kommer bollarna att tvättas och sorteras och efter sista steget är att de graderas efter skalan A – D.

  Cashbacker.se - Pengar tillbaka

  Vad erbjuder Droppbollen sina kunder?

  Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika kategorier, samt att man kan filtrera för att se golfbollar från specifika märken och modeller. Golfbollarna som företaget säljer är i bra skick och de är inte söndriga även fast de är begagnade. De bästa golfbollarna som företaget säljer är svåra att särskilja från helt nya golfbollar. I paketen som företaget säljer med golfbollar innehåller 1 dussin, allts 12 stycken bollar om inget annat har angetts. Alla paket som företaget skickar ut kommer att levereras med DHL och det tar några vardagar för dig som kund att få hem ditt paket. När det kommer till betalningen på hemsidan så är det Klarna som har hand om den vilket betyder att man kan välja mellan att betala direkt via internetbanken, via kortbetalning eller så kan man välja att betala på faktura. Om man gör en beställning via hemsidan som är på mer än 1 000 kr så kommer frakten att vara gratis, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 79 kr.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Droppbollen?

  Om man vill komma i kontakt med förtagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man gå in på deras hemsida för att läsa svaren till de oftast ställda frågorna.

  Har du handlat hos eller har du annars någon erfarenhet av Droppbollen? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Golftips.

  Droppbollen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Toppen

  Riktigt bra butik. Billiga bollar som nya

  Av: Erik Andersson11-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Droppbollen

  Din recension

  FAQ

  Är Droppbollen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Droppbollen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Droppbollen?

  Droppbollen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Droppbollen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.