DROP

Alla recensioner

DROP

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

DROP

Oberoende vad det handlar om för typer av produkter så vill man ju att produkterna ska håll ihop och de sa hålla den kvaliteten som man hade räknat med från första början då man gjorde sitt inköp. Eftersom det i dagsläget finns oändligt med olika typer av prylar och även företag som tillverkar dem så innebär även detta att kvaliteten på produkterna kan variera ganska så mycket, så väl som priserna på dessa produkter. Drop är ett företag som har valt att ta fram produkter såsom hörlurar och tangentbord mm. 

Inne hos OmdömesStälle har vem som helst möjligheten att både läsa och skriva recensioner kostnadsfritt. I recensioner kan man t.ex. få reda på svaren till frågor som: Är produkterna som Drop säljer värda sitt pris? Hur lång garanti kommer jag att få på produkterna, och vilka fel kommer garantin möjligtvis att stå får? 

Mer info om företaget Drop
Drop är ett företag som under 2012 grundades och de har valt att ta fram produkter som ska vara innovativa samt ha en exklusiv design. Produkterna som företaget tillverkar och säljer kan köpas i länder runt om i världen och i dagsläget har Drop ett community som består av cirka 7 miljoner medlemmar. Drop har ett flertal investerare som t.ex.: KPCB, Mayfield samt First Round. 

Inne på företagets hemsida är det möjligt att läsa information om hur tex Drop fungerar som en arbetsplats och vad de anser viktigt men hemsidan fungerar även som en nätbutik där deras produkter kan köpas. Produkterna är indelade i olika kategorier, men en sökfunktion finns även för att söka bland alla produkter i sortimentet. I företagets sortiment finns det idag 473 produkter tillgängliga och för tillfället har Drop 32 olika projekt på gångs. Drop driver även ett poängsystem vilket innebär att när kunder gör inköp hos företaget samlar de in poäng, dessa poäng omvandlas sedan till pengar som kan användas inne på hemsidan inför framtida inköp. Skulle det vara så att en kund gör en retur på någon produkt så dras även de insamlade poängen bort. 

Det som Drop erbjuder
Produkterna kan beställas till typ vilket land som helst och fraktavgiften som gäller utanför US är 15 dollar samt extra 5 dollar per produkt. I dagsläget erbjuder inte Drop express leverans till länder som inte är US. Från och med att företaget har skickat iväg kundens paket så har kunden möjligheten att spåra paketet. Den normala leveranstiden är mellan tre till sex veckor från och med att paketet har lämnat företaget läger. Inne på Drop finns de oftast ställda frågorna besvarade men de har även en kundtjänst som kan nås via mejl. 

Åsikter om Drop
Har du handlat hos Drop? Om du har det så skulle vi bli väldigt glada om du tog dig några minuter och skrev en recension där du berättar vad du tyckte om företaget. Skulle du vilja påstå att produkterna är värda sitt pris, tycker du att hörlurarna de erbjuder verkligen är bra och i vilket skick var produkterna då du fick hem dem? 


Tips då man ska välja hörlurar.