Drimsim

Alla recensioner

Drimsim

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Drimsim

Med dagens teknik och alla prylar som finns där ute så är väldigt många personer är beroende av sina mobiltelefoner. Detta betyder inte att de hela tiden sitter på sina mobiler utan det kan till exempel vara att de jobbar via sina mobiler eller att de hela tiden hålla koll på information via mobilen. Om man befinner sig hemma så har man troligtvis någon typ av uppkoppling som man kanske använder i mobilen och via sin dator, samt att man har ett simkort med en uppkoppling som gör att man kan vara på internet menas med den befinner sig utanför sitt hem. Detta är inte en lika självklarhet om man är ute och reser. Det finns ju personer som väljer att resa flera månader eller till och med år i gången och då kan det vara bra att skaffa ett simkort som är gjort just för personer som reser. Företaget Drimsim erbjuder sina kunder just det. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Drimsim? Kan jag beställa ett simkort via företaget oberoende var jag befinner mig i världen, och kommer jag med detta simkort att kunna resa till olika länder runt om i världen eller funkar det endast i några få länder? Inne hos oss finns det ärliga och pålitliga recensioner skrivna av personer som redan har någon erfarenhet av olika företag.

Mer info om Drimsim
Företaget har funnits på marknaden under några års tid och de erbjuder sina produkter till flera länder runt om i världen. Sedan företagets start har de grundat och lanserat några egna produkter, som de sedan säljer online via sin hemsida. Drimsim driver även en egen blogg som kan läsas inne via företagets hemsida. 

Det som Drimsim erbjuder sina kunder
Några olika produkter och tjänster som företaget erbjuder sina kunder är eSIM, Drimphone, DrimVPN, Drimsim app och även möjloghten att hyra ett telefonnummer. Företagets hemsida kan antingen användas på engelska eller ryska, och de olika priserna på produkterna är skrivna i euro. SIM kortet som företaget säljer är gjorda för personer som befinner sig ofta på resor, men vem som helst har möjligheten att skaffa kortet. Kortet innehåller inga extra kostnader och de ger möjligheten till internet i 190 länder världen över. Inne via företagets hemsida kan man kontrollera hur mycket det skulle kosta om man tex skulle göra samtal från kanske Spanien till Italien och så vidare. 

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos Drimsim
Undrar en kund över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Drimsim genom att skicka e-post till företaget, har då kunden redan en ordernummer så kan det vara bra att lägga med den för att snabba på ärendet. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av Drimsim? Om du har det kan inte du och du tar dig tiden till att ärligt skriva en recension där du berätta vad du tyckte om företagets produkter. Berätta vad du tyckte jag var liten och om du kommer att resa med detta simkort igen eller inte.


Vad man bör ha koll på om mobilen och roaming.