Dotcom Canvas

Alla recensioner

Dotcom Canvas

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Dotcom Canvas

Oberoende om det handlar om kläder eller inredning så har nästan alla en viss stil som de tycker om att gå efter. Vissa kanske tycker om att ha en massa färg och verkligen sticka ut, medans andra vill vara lite mer diskreta och faktiskt smälta in. Möbler och belysning är givetvis en stor del då det kommer till inredning, men en sak som kan förändra känslan i ett rum helt och hållet är konsten som finns på väggarna. Om du är en person som är ute efter nya prydnader till väggarna i ditt hem, då har kanske företaget Dotcom Canvas något för dig. 

Innan du lägger en beställning hos dem (eller hos någon) ska du inte glömma att du har möjligheten att först läsa recensioner här inne hos oss. Vi har valt att erbjuda recensioner kostnadsfritt som både kan läsas och skrivas av vem som helst eftersom vi vill att så många som möjligt ska få bra upplevelser. 

Mer om Dotcom Canvas
Företaget grundades och lanserades av en man vid namnet Tim och han valde att ta fram företaget eftersom han som barn redan visste att han var intresserad av företagande och entreprenörskap. De första produkterna som Tim sålde gjorde han vi Amazon i gymnasietiden och vid ett senare tillfälle upptäckte han sitt intresse för konst och valde under 2018 att ta fram ett varumärke som ännu idag heter Dotcom Canvas. Då företaget lanserades fanns det 5 stycken olika designs att välja mellan och året därpå fanns det 100 olika mönster i butiken. Senare under 2021 hade företaget allt som allt sålt cirka 10 000 dukar samt att de finns 350 olika mönster att välja mellan i butiken. 

Det som Dotcom Canvas erbjuder
Inne i nätbutiken är det möjligt att se alla produkter indelade i kategorier, men det går även att se alla bästsäljare listade. Det är även möjligt att köpa en hel samling hos Dotcom Canvas där det helt enkelt ingår flera tavlor i en och samma stil. Leveranstiden kan variera beroende på hur stor tavla en kund väljer att beställa men en kund som befinner sig inom EU kan räkna med en leveranstid på mellan 7-12 arbetsdagar efter att företaget behandlat beställningen. Oberoende hur stor eller liten beställning en kund inom EU väljer att göra läggs det till en fraktavgift på 9,95€ på beställningen. Skulle en kund få hem en produkt och sedan ångra sig är det ännu möjligt att göra en retur inom 14 dagar, förutsatt att produkten fortfarande är i samma skick. Om en kund skulle vilja göra en retur eller annars ställa några frågor han Dotcom Canvas nås via e-post eller via ett kontaktformulär. 

Erfarenheter av Dotcom Canvas
Är ditt hus och dina väggar prydda med konst från detta företaget? Tycker du isåfall att de har rimliga priser på sina produkter, var du nöjd över produkten som du fick hem och ser tavlan ut som du hade tänkt dig eller inte? Besvara dessa frågor i en recension


Tips på hur man ska hänga tavlor.