OmdömesStälle

  Recensioner Dogman

  Väldigt många hushålls har i dag och hr alltid haft husdjur. Det är väldigt vanligt att ha husdjur eftersom de är så bra sällskap, de kan lindra både stress och ångest samt att de är så söta att se på. Men man vet även att om man har något djur och ska ta hand om dem så vet man att det krävs mycket produkter. Vissa djur kräver mer produkter än andra men har man tex en hund så går det åt ganska mycket utgifter på just hunden. Det finns många olika företag som erbjuder produkter till hundar och andra husdjur, både online och även i fysiska butiker. Vissa märken och företag kostar mer än andra och vissa är mer exklusiva än de andra. Men ett märke och företag som man ser i de allra flesta djurbutikerna är Dogman, och de erbjuder både produkter till hundar och även till andra husdjur.

  Kommer det att ta längre för paketet att levereras om jag beställer hos Dogman? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med om jag behöver dem? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Dogman

  Dogman är grundat och lanserat i Sverige och har funnits på marknaden redan i över 50 år. Hela företagets historia började i Lund och växte sedan till flera länder än Sverige och har i dagsläget mer än 130 personer anställda samt att de omsätter cirka 395 miljoner kronor årligen. Dogman erbjuder produkter till hundar, katter, smådjur, fågel, fisk och även hästar samt ryttare. Dogman är i dagsläget Nordens största tuggleverantör och de har mer än 100 unika artiklar i sitt sortiment.

  Så handlar du på www.sponsorhuset.se

  Vad erbjuder Dogman sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier samt att man kan filtrera för att endast se vissa varumärken samt att man kan se vilka produkter som ingår i en viss kampanj för tillfället. Om man gör en beställning inne på hemsidan som överstiger 500 kr så kommer frakten att vara gratis, annars kommer det att tillkomma en fraktavgift på 69 kr. Beställer man till något annat land än Sverige så kan fraktavgifterna variera. Den vanliga leveranstiden då man beställer hos Dogman är mellan 1 till 7 dagar och paketet kommer till närmaste ombud där man sedan har 14 dagar på sig att hämta ut sitt paket. Olika betalningsalternativ man kan välja mellan är kortbetalning, direktbetalning via internetbanken eller så kan man betala på faktura.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Dogman?

  Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos Dogman så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som man kan hitta inne på hemsidan.

  Har du handlat hos Dogman eller har du någon erfarenhet av dem? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.

  Att tänka på då man skaffar hund.

  Dogman
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Dogman

  Din recension

  FAQ

  Är Dogman ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dogman. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dogman?

  Dogman är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Dogmans webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.