OmdömesStälle

  Recensioner Doggie

  Att ha en hund är något som är väldigt vanligt, nästan alla vi känner eller vet någon som har en hund eller så har vi kanske själva en hund. Hund är nästan det vanligaste husdjuret vi har i norden och Skandinavien och detta betyder även att det finns många olika företag som erbjuder just produkter till hundar och hundägare. Alla hundar och hundraser är olika, vilket betyder att olika hundar kommer att kräva och behöva olika produkter. Det kan ha att göra med maten och fodret som hunden äter, ifall hunden är känslig för ett visst material så måste man tänka på det, samt att man kanske har en hund som fryser och då måste man även ha kläder till den. Är man ute efter produkter till sin hund så kan man åka till närmsta djurbutik och kolla läget vad som säljs där, men en sak man även kan göra är att handla online. Det finns olika butiker online som erbjuder sina kunder produkter till hundar och andra husdjur, men en nätbutik är Doggie och dom har valt att erbjuda produkter till hundar och hundägare.

  Mer information om Doggie

  Doggie är ett företag som grundades i Sverige under 2005 och de personerna som skapade företaget ville göra det eftersom det vill framställa hundkläder och andra accessoarer. Varje år har företaget mer än tvåhundratusen beställningar, och företaget är endast verksamma online vilket betyder att de inte har någon fysisk butik någonstans i landet. Dom vi har funnits på den svenska marknaden i mer än 15 år.

  Julrosor egna frösådder

  vad erbjuder Doggie sina kunder?

  På företagets hemsida har kunden möjligheten att se olika produktkategorier, dessa kategorier är till exempel hundkläder, promenad, hemma, transport och resa samt att det finns en outletkategori. Möjligheten att filtrera utgående från olika varumärken finns även på hemsidan. Företaget erbjuder produkter från olika varumärken som till exempel Puppia, Julius K9, Doggles och så vidare. När en beställning görs på hemsidan på en helgfri vardag kommer ordern att skickas inom 24 till 48 timmar, kunden kommer sedan att kunna mottaga sin beställning inom 2 till 3 arbetsdagar. Varje dag skickar företaget ut 1 000 paket från lagret. Vid behov har kunden även möjligheten att välja expressleverans och då kommer paketet sedan att anlända till ett postombud inom en till två dagar. Medan ordern är på väg har kunden möjligheten att spåra den.

  Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av artiklar samt guidar på hur man till exempel mäter sin hund då man ska skaffa kläder till den.

  Hur kan kundtjänsten hos Doggie nås?

  Företaget kundtjänst kan nås genom antingen telefon eller via e-post. På företagets hemsida finns det ofta ställda frågorna besvarade i en ”FAQ”, vid möjlig tvist eller behovet av reklamation ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång varit kund hos Doggie? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Hur man kan tillverka egna hundkläder.

  Doggie
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Oprofessionellt

  Dålig kundservice.

  Av: Peter27-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Doggie

  Din recension

  FAQ

  Är Doggie ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Doggie. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Doggie?

  Doggie är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Doggies webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.