Doftbox

Alla recensioner

Doftbox

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Solhem Inredning
Solhem Inredning
2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Doftbox

Förutom att man själv vill dofta gott så vill man ju befinna sig i ett hem som doftar gott och fräscht, eftersom det allt som oftast ger en lyxig känsla. Det finns olika typer av produkter man kan använda sig av om man vill att det ska dofta gott hemma. Detta är t.ex: olika aroma diffusers som man sedan lägger till valfria oljor i, men även doftljus samt doftpinnar. Dessa typer av produkter är ganska populära så många företag erbjuder av dem, bland annat Doftbox. 

Det är alltid bra att läsa recensioner innan man bestämmer sig för att göra en beställning. I detta fallet kan man läsa recensioner om Doftbox och finna svaret på frågor som t.ex: vad ska jag göra om jag är missnöjd över en doft samt om produkterna är värda sitt pris eller inte. 

Mer info om Doftbox
Doftbox är ett företag som erbjuder produkter nämnda ovan och de gör det via sin nätbutik eftersom de idag inte bedriver någon fysisk butik. Företaget har sitt säte i Stockholm och de levererar sina produkter till olika länder runt om i EU. Det är inte endast Doftbox som erbjuder sina egna produkter utan det finns även olika återföräljare som erbjuder av dem. 

Inne i nätbutiken finns olika produktkategorier: doftolja, doftpinnar, inredning, rumsdoft osv och alla dessa kategorier har även ett flertal underkategorier. Doftbox har i sitt sortiment även produkter från olika varumärken som t.ex: Stone Glow, Durance, Åsa Ingrosso osv. 

Det som erbjuds hos Doftbox
När det görs beställningar via hemsidan så kan kunden inne i nätbutiken välja om hen vill se priserna inklusive eller exklusive moms beroende på om hen gör en beställning som en privatperson eller som ett företag. De olika betalningsmetoderna som finns tillgängliga är: direkt med kort, via internetbanken, på Klarna faktura eller delbetalning via Klarna. DHL, PostNord och Fedex är de företag som levererar kundernas paket och de levereras antingen direkt till kundens brevlåda eller till närmaste ombud. Från och med att företaget har tagit emot kundens beställning och skickar iväg den från lagret kan kunden räkna med en leveranskostnad på cirka 3 vardagar. När kunden har tagit emot sin beställning så har hen möjligheten att inom 14 dagar göra en retur på en produkt som är oanvänd och fortfarande ligger i originalförpackningen. Steg ett då det kommer till att göra en retur och lämna tillbaka någon produkt är att vara i kontakt med kundtjänsten vilket är möjligt via chatten som finns på hemsidan eller via mejl. 

Tankar och erfarenheter med Doftbox
Skulle du kunna säga att just ditt hem är väldoftande tack vare Doftbox? Om svaret är "ja" så skulle inte du då kunna ta dig lite tid och skriva en egen recension om företaget. I din recension kan du med dina egna ord berätta vad du tycker om dem och deras produkter, om du tror att du kommer att handla hos dem igen och ge även tips om du har några angående företaget. Att skriva recension är både bra för företaget men även för framtida personer som känner sig osäkra. 


Så får man allting i hemmet att lukta gott.