OmdömesStälle

  Recensioner DiveInn

  Att röra på sig

  vet väldigt många om att är viktigt, och därför tränar väldigt många människor. Många väljer att gå på gym några gånger i veckan, medans andra väljer att gå på långpromenader med hunden. Oberoende vad man har för träningsfavoriter eller hobbyn så är det bra att röra på sig. Det finns även andra sporter som kanske inte är lika vanliga, men som är uppskattade. En av dessa sporter är dykning. Det finns flera butiker som erbjuder dykprodukter både online och i fysiska butiker, men en butik som erbjuder dessa produkter online är Diveinn.

  Mer information om företaget Diveinn

  Diveinn är en webbutik som ägs och drivs av företaget Tradeinn. Tradeinn är ett företag som har 15 stycken olika butiker som alla är specialiserade på sportprodukter. Varje dag skickar Tradeinn ut cirka 7 500 beställningar till kunder i över 200 olika länder, världen över. Sammanlagt har Tradeinn över 750 000 produkter i sitt sortiment och de driver även sin egna Triathlon klubb. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att göra denna värld till en bättre plats för så många som möjligt. Om man är intresserad kan man ladda ner Tradeinns applikation på mobilen för att ta del av nyheter och erbjudanden.

  Vad erbjuder Diveinn sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det några toppkategorier som tex våtdräkter och tillbehör, fenor och masker, harpungevär samt datorer. Men om man vill kan man även se alla kategorier som Diveinn erbjuder och man kan även använda sig av sökfunktionen för att hitta vad man är ute efter. Man kan även se vilka produkter som är de mest populära inne på hemsidan.

  Vid varje specifik produkt kan man se den uppskattade leveranstiden, oftast finns de allra flesta produkterna i lager och då är leveranstiden inte så lång man ibland kan det vara så att produkten måste beställas först. Leveranskostnaderna bestäms individuellt för varje paket utgående från vikt och volym på paketet, och man kan alltid spåra sitt paket då det är skickat. I dagsläget levererar Diveinn till 200 olika länder, men om man ska göra en beställning och upptäcker att det land man vill beställa till inte finns med som alternativ ska man kontakta företaget. På hemsidan finns det några olika betalningsmetoder men de allra vanligaste är Paypal, kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken. På Diveinns produkter har man 30 dagar på sig att göra en retur om man inte känner sig helt nöjd, och för att returen ska bli godkänd måste paketet och produkten vara i oförändrat skick.

  Hur kan man komma i kontakt med Diveinn?

  Om man undrar över något och vill kontakta företaget kan man börja med att gå in på fliken ”vanliga frågor” inne på hemsidan. Hittar man inte svaret på sin fråga där kan man nå Diveinns kundtjänst via telefon, e-post eller via chatten som finns på hemsidan. Har man tagit emot en söndrig produkt ska man göra en reklamation, den kan göras genom att logga in på ”mina sidor” på hemsidan.

  Har du handlat hos Diveinn? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension.

  Dykning.

  DiveInn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om DiveInn

  Din recension

  FAQ

  Är DiveInn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om DiveInn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder DiveInn?

  DiveInn är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till DiveInns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.