Discshop

Alla recensioner

Discshop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Discshop

Ett stort intresse som väldigt många personer har är att kolla på film/serier eller att spela spel. Intresset växer och blir bara större hela tiden och allt yngre börjar spela redan tidigt. Man kan ju nuförtiden gå in på någon hemsida och köpa en elektronisk nyckel till ett spel eller streama någon film, men vissa tycker fortfarande om charmen med att ha både spel och filmer på skivor. Runt om i hela Världen och i Sverige finns det många olika företag som säljer skivor, och ett av dessa företag är Discshop.

Mer information om Discshop
Företaget har funnits i Sverige ända sedan 2003 och har sedan dess vunnit flertal priser för verksamheten. Discshop är ett företag som endast driver sin verksamhetonline och har därför inga fysiska affärer någonstans. Discshop försöker hänga med si svängarna och alltid erbjuda det nyast på hemsidan, och de driver även sin egna blogg där kan man läsa information om olika ämnen samt recensioner om olika filmer och spel. 

Vad kan man hitta i sortimentet hos Discshop?
På hemsidan kan man kolla igenom olika kategorier som tex kampanjer, DVD, TV-serier, spel, speltillbehör, musik mm. Man kan även se vilka produkter som nyligen kommit in på hemsidan och man kan även se vilka produkter som är populära för tillfället. Om man gör en beställning innan kl. 16:00 på vardagar kommer paketet att skickas redan samma dag, vilket betyder att frakten är snabbare. Fri frakt får man om man handlar över 600 kronor och på alla produkter är det 14 dagars öppet köp. 

Discshop erbjuder även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av nyheter och erbjudanden direkt i inkorgen på e-posten. Hos Discshop finns det även ett bonusprogram, vem som helst kan bli medlem där och för att bli det ska man gå in på hemsidan och skapa ett konto. Om man blir en bonuskund kommer man att kunna skiva omdömen direkt på hemsidan, göra egna önskelistor eller skapa en egen samling. Det finns 5 olika bonusnivåer som man klättar sig upp på då man handlar mer och mer. 

Hur ska man göra om man vill kontakta Discshop?
Om man undrar över något och skulle vilja komma i kontakt med företaget så finns det en sak man kan göra innan man kontaktar kundtjänsten. Man kan gå in på Discshops hemsida för att sedan gå in på fliken ”frågor och svar”, chansen är stor att man finner svaret på sin fråga redan där. Om men ändå vill kontakta företaget eller om man inte hittade svaret på sin fråga kan man nå Discshop via e-post (info@discshop.se). Om man får hem en produkt från företaget och upptäcker att den är söndrig eller att det är något annat fel på den ska man lämna in en reklamation. Reklamationen kan man lämna in genom att kontakta företaget, då ska man komma ihåg att uppge all möjlig information för en så smidig retur som möjligt. 

Har du handlat spel eller filmer hos Discshop? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.