Discount Contacts

Alla recensioner

Discount Contacts

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Discount Contacts

Kroppen är fantastiskt som i vanliga fall låter oss jobba många timmar per dag, vi orkar träna och gå i skola och allting vi kan önska oss. Dock är synfel en sak som väldigt många får tas med dag ut och dag in vilket är väldigt tråkigt eftersom man verkligen vill använda sina ögon till fulla potential. Tur i oturen så är synfel så pass vanligt vilket även lett till att många forskare tagit fram relativt simpla saker som kan underlätta för personer med synfel, detta är givetvis produkter såsom glasögon och linser. Discount Contact Lenses är en nätbutik som helt enkelt erbjuder sina kunder linser. 

Hur mycker kommer priset att variera om jag väljer att köpa mina linser hos Discount Contact Lenses jämfört med där jag annars köper dem? Kan jag vara helt säker på att jag kommer att få hem rätt linser och finns det någon möjligheten att göra en retur om ett misstag skulle uppstå? Andra personer som tidigare beställt hos detta företag har valt att dela med sig av sina erfarenheter här på OmdömesStälle. 

Mer om Discount Contact Lenses
De personer som valde att lansera detta företag valde att göra det eftersom de kända att på marknaden fanns det endast två olika typer av företag som erbjöd sina kunder kontaktlinser. Antingen var det välkända företag men med höga priser, eller så var det mindre kända företag som dock hade lägre priser men kunde kännas lite osäkra att använda. Discount Contact Lenses har nu funnits på marknaden under några års tid och de försöker att erbjuda de deras kunder är ute efter, till förmånliga priser. 

Vad erbjuder Discount Contact Lenses? 
Inne i nätbutiken är det möjligt att söka linser antingen direkt via sökfunktionen men det går även att söka utgående från typen av linder man är ute efter eller olika märken på linser. Företagets produkter skickas från lagret som ligger i USA vilket betyder att när internationella kunder gör en beställning kan den hamna i tullen men det finns ändå möjligheten för internationella kunder att handla hos dem. Åt internationella kunder kommer det att läggas till en fraktavgift på 19,99$ oberoende hur stor eller liten beställning de väljer att göra. Internationella kunder kan räkna med en leveranstid på mellan 14-21 arbetsdagar, dock kan detta variera om paketet hamnar i tullen. Företaget erbjuder även rabatter för personer som studerar eller de som arbetar inom militären, dessa rabatter kan ses direkt inne på sajten. Finns det några frågor kan Discount Contact Lenses kontaktas via telefon eller mejl. 

Åsikter och erfarenheter av Discount Contact Lenses
Har du valt att köpa dina linser från denna nätbutik, varför/varför inte? Om du har gjort det, kan inte du då lämna en recension här inne på OmdömesStälle där du med dina egna ord berättar det du vill säga om företaget och deras produkter. Det kan vara både positiva och negativa upplevelser så länge du försöker vara ärlig och oberoende i din recension


Hur man ska hanteras med månadslinser.