OmdömesStälle

  Recensioner Digital FOTO

  Även fast hela världen och allting har blivit så digitalt och internetbaserat så tycker väldigt många personer ändå om att läsa en fysisk tidning, och de vill inte att hela de grejen ska dö ut. Det är en viss charm att sitta och läsa en fysisk tidning, plus att man smidigt kan klippa eller dra ut en sida om det är något som man skulle vilja spara på. Vissa tycker om att varje morgon gå ut till postlådan för att läsa en nyhetstidning till morgonkaffet, medans andra gillar att prenumerera på en speciell tidning som är inriktad på något skilt som text: båtar, bilar, matlagning, träning etc. Digital FOTO är en tidning som man kan prenumerera på och den är gjord för personer som tycker om att fotografera mycket eller de som har ett intresse av fotande.

  Hur går alla betalningar till om jag vill prenumerera på tidningen Digital FOTO och kan jag plötsligt avluta prenumerationen om jag inte längre vill ha tidningen? Är de värt pengarna och vad ska jag göra om jag inte känner mig nöjd? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på genom att läsa andra personers recensioner och de vad de har för tankar och åsikter om företaget i fråga.

  Mer information om Digital FOTO

  Tidningen Digital FOTO och företaget har varit verksamma sedan år 2003 och är i dagsläget den största fototidningen i hela Nordens. Tidningen grundades och lanserades i Sverige men kan som sagt köpas i dag i andra länder runt om i Norden. Varje år kommer det ut 18 nummer av tidningen och det är huvudsakligen mäns som väljer att prenumerera på den. Bonnier är själva företaget som har valt att ge ut tidningen och så har det varit sedan tidningen lanserades.

  Året 2016 | Komplett Youtube

  Vad erbjuder Digital FOTO sina kunder?

  Tidningen Digital FOTO fungerar som en prenumeration vilket betyder att man kommer att betala en summa i månaden tex för att då få hem nummer av tidningen. Man kan påbörja en prenumeration genom att gå in på företagets hemsida och då kan man välja hur många nummer man vill få hem av tidningen. Det finns flera olika prenumerationer att välja mellan, tex om man endast vill ha 2 tidningar eller om man vill ha 8 eller 11 nummer. Beroende på vilket alternativ man väljer så kan man få med olika produkter med tidningen. I tidningen ingår det bland annat intervjuer, olika bildbehandlingskurser, samt en frågelåda där man kan möjligheten att ställa frågor och sedan få dem besvarade.

  Hur kan kundtjänsten hos Digital FOTO nås?

  Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna och där kan man börja med att gå in och läsa om man undrar över något. Hittade man inte svaret på sin fråga kan man nå kundtjänsten antingen genom att ringa dem eller skicka e-post till dem. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Tara? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  En video som har med tidningen Digital FOTO att göra.

  Digital FOTO
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Digital FOTO

  Din recension

  FAQ

  Är Digital FOTO ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Digital FOTO. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Digital FOTO?

  Digital FOTO är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Multimedia & Abonnemang. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Digital FOTOs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.