Dharmazone

Alla recensioner

Dharmazone

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Dharmazone

I dagsläget har väldigt många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud ås finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. I Sverige och i världen finns det många olika företag som erbjuder just skönhetsprodukter och Dharmazone är ett av dessa företag

Är produkterna värda sitt pris hos Dharmazone? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit. 

Mer info om Dharmazone
Företag som grundades under 2005 av Tina och Peter och har i Sverige funnits på SPA och SPAhotell sedan 2007. Dharmazone är i dag verksamma i Sverige och även i andra länder i Skandinavien och Europa. Under 2019 började företaget erbjuda sina produkter via sin egen nätbutik online. I sina produkter som Dharmazone tillverkar så använder de sig av certifierade, naturliga och ekologiska ingredienser

Vad erbjuder Dharmazone sina kunder?
Hårvård, hudvård, kroppsvård, händer och fötter, doftljus är olika typer av produktkategorier som finns inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Om kunderna väljer att handla för 300 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktkostnad på 49 kr på kundens beställning. Den vanliga leveranstiden inom Sverige är 2 – 5 arbetsdagar och utomlands gäller andra leveranstider. Från och med att kunden har mottagit sitt paket kan hen inom 14 dagar returnera någon produkt som hen beställt. 

Hur kan kundtjänsten hos Dharmazone nås?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget eller så kan hen chatta med dem live direkt inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Handlat hos Dharmazone någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Produkter som företaget erbjuder.