OmdömesStalle

  Recensioner Dharmazone

  I dagsläget har väldigt många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud ås finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. I Sverige och i världen finns det många olika företag som erbjuder just skönhetsprodukter och Dharmazone är ett av dessa företag.

  Är produkterna värda sitt pris hos Dharmazone? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer info om Dharmazone

  Företag som grundades under 2005 av Tina och Peter och har i Sverige funnits på SPA och SPAhotell sedan 2007. Dharmazone är i dag verksamma i Sverige och även i andra länder i Skandinavien och Europa. Under 2019 började företaget erbjuda sina produkter via sin egen nätbutik online. I sina produkter som Dharmazone tillverkar så använder de sig av certifierade, naturliga och ekologiska ingredienser.

  Stockholm Design Talks: Butik 2020 – utmaningar och möjligheter inom framtidens möbelhandel

  Vad erbjuder Dharmazone sina kunder?

  Hårvård, hudvård, kroppsvård, händer och fötter, doftljus är olika typer av produktkategorier som finns inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Om kunderna väljer att handla för 300 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktkostnad på 49 kr på kundens beställning. Den vanliga leveranstiden inom Sverige är 2 – 5 arbetsdagar och utomlands gäller andra leveranstider. Från och med att kunden har mottagit sitt paket kan hen inom 14 dagar returnera någon produkt som hen beställt.

  Hur kan kundtjänsten hos Dharmazone nås?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget eller så kan hen chatta med dem live direkt inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Handlat hos Dharmazone någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Produkter som företaget erbjuder.

  Dharmazone
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Dharmazone

  Din recension

  FAQ

  Är Dharmazone ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dharmazone. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dharmazone?

  Dharmazone är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dharmazone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.