OmdömesStalle

  Recensioner Desigual

  Vi har alla perioder då man vill köpa lite nya saker. För vissa är den här perioden konstant, för andra nästan aldrig. Inte för att man ska förknippa denna typ av shopping med att åka in till stan för att köpa wc papper. Man kan istället tänka sig; ”nu ska ja skämma bort mig med en ny tv”. Vi har alla olika smak när man väljer att köpa någonting nytt bara för att. Vissa köper den nyaste mobiltelefonen, medan andra köper lite nya tavlor till hemmet. En av de vanligaste sakerna att köpa är nya kläder, varför? Det kan vara för att kläder är relativt billiga, men också för att det är en del av ens personlighet. Man åker inte in till ett café med en tavla hängande på ryggen, även fast det är konst.

  Kläder uttrycker ens personlighet. Till exempel: Går man med färgstarka och pigga färgerså kan det första intrycket ses som positiv eller glad. Mörkare och dystrare färger kan därefter se som sorgligare, men vissa tyder det även som viljestyrka. Om man är intresserad av att uttrycka sig genom sina kläder kan detta vara värt att läsa mer om detta (det finns faktiskt studier inom detta). Hur man väljer att köpa sin kläder är helt individuellt. Många väljer att göra en shoppingtur in till det stora lokala köpcentret, medan andra väljer att sitta hemma och göra en beställning via sin laptop. Om man är den som tycker om lite mer udda, spännande eller färggladare kläder, då kan det vara värt att kolla upp företaget Desigual.

  Vad är Desigual?

  Desigual är företag som tillverkar och säljer kläder. Företaget är grundat i Spanien år 1984 av Thomas Meyer. Sen dess har företaget gått med vinst varje år och idag omsätter de omkring 250 miljoner euro.

  Desigual - THE SHOW SS20

  Vad erbjuder Desigual?

  Desigual erbjuder kläder för kvinnor, män och barn. De olika typer av plagg de erbjuder är bland annat; toppar, klänningar, byxor, skjortor, skor, underkläder, accessoarer, väskor, med mera. Desigual har också fysiska butiker världen runt.

  Alla beställningar som görs via Desigual är alltid med fri frakt och levereras till vald adress. Leveranstiden är allt från 3 till 10 arbetsdagar. Är man inte nöjd med sin beställning så erbjuder Desigual 30 dagar returrätt.

  Hur får jag kontakt med Desigual?

  Om man har frågor eller funderingar kan man kontakta Desigual via telefon, email, eller livechat. Information om detta hittas på deras hemsida. Beroende på fråga så kan det löna sig att först läsa genom de vanligaste frågorna och svaren till dem. Man hittar dessa frågor och svar om man trycker på ”help” detta hittar man långt nere på Desigual hemsidan.

  Skriv gärna recension när du har tid. Genom att skriva en recension så delar du med dig av en erfarenhet. Denna erfarenhet kan vara till nytta för andra som inte vet hur det var att handskas med ett visst företag. Kanske det var riktigt bra, eller kanske det var uruselt? Positiva eller negativa recensioner, det har ingen skillnad, så länge de är riktiga!

  Desigual
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Desigual

  Din recension

  FAQ

  Är Desigual ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Desigual. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Desigual?

  Desigual är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Desigual gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.