OmdömesStalle

  Recensioner Designtorget

  Om Designtorget

  Designtorget erbjuder designprodukter i inspirerande miljöer till människor som vill upptäcka formgivning och design. Hela företagets historia började 1993 tack vare en stor och hopplös yta och några lastpallar i Stockholm. Det var där idén väcktes om en marknadsplats för form och innovationer om Designtorget kom till liv. Företagets vision är att göra skandinavisk design tillgänglig och framgångsrik. Det finns idag 11 butiker runt om i Sverige och det finns även en webbshop för att öka tillgängligheten. Designtorget strävar efter att göra skillnad för svensk design och att vara en hävstång för unga formgivare, genom att vara en aktiv engagerande part i designsveriges blomstrande utveckling.

  Vad erbjuder Designtorget?

  I Designtorgets butiker kan du hitta väl utvald design till ditt hem. Du kan hitta produkter inom bland annat hall, förvaring, kök, vardagsrummet, tekning, belysning samt accessoarer och smycken. Designtorgets butiker är spännande och varje gång du besöker en utav deras butiker kommer du att få en upplevelse som är utöver det vanliga. Designtorget väljer regelbundet ut nya produkter från både okända och kända formgivare och tar in dem till försäljning. Dessa produkter väljs ut av en jury och grundkraven, produkterna ska passa in i konceptet, vara av hög kvalitet och även vara hållbar ur produktionsperspektiv. Företaget vill att produkterna ska vara nyskapande och kreativa samt de ska ha en egen historia. Företaget kan inte säga hur länge produkterna finns tillgängliga till försäljning, eftersom det beror på produkternas efterfrågan och överenskommelsen med formgivaren. Designtorget jobbar ständigt med att leta efter nya talanger och produkter som skulle kunna bli morgondagens klassiker. Om du känner att du skulle vilja arbeta tillsammans med designtorget är det bara att höra av sig till dem. Designtorget vill minimera miljöpåverkan och även skapa goda arbetsförhållanden i alla led genom att ställa höga och tydliga krav på deras samarbetspartners. Du kan även köpa presentkort hos Designtorget från 200kr upp till 5 000kr och de är giltiga i 2 år efter de datum att de laddats.

  På hemsidan kan du enkelt kolla var de fysiska butikerna finns och du kan även smidigt kolla in nyheterna hos dem och favoriterna. Designtorget erbjuder 30 dagars öppet köp och du kan även beställa fraktfritt om du gör en beställning på över 499kr. Leveranstiden är vanligtvis 2 – 5 arbetsdagar och beställer du under 499kr kommer fraktavgiften att vara 49kr.

  Kontakta Designtorget

  Som kund hos Designtorget har du reklamationsrätt i 3 år efter att du tagit emot varan. Ska du göra en reklamation ska den göras korrekt, om det gäller ett synligt fel ska du kontakta företaget via e-post och gäller det ett dolt fel ska du även kontakta dem via e-post men inom 3 dagar efter att du tagit emot varan. Är varan skadad eller felexpedierad kommer företaget att såklart byta ut den åt dig. Vid några frågor kan du komma i kontakt med dem på telefon eller via e-post, kundtjänsten är öppen under vanliga arbetstider.

  Har du köpt något Designtorget?

  Har du någon köpt något via detta företag? Skriv då en egen recension om företaget.

  Hos Designtorget kan du hitta handgjorda smycken.

  Designtorget
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Designtorget

  Din recension

  FAQ

  Är Designtorget ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Designtorget. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Designtorget?

  Designtorget är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Designtorget gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.