Designer Klockor

Alla recensioner

Designer Klockor

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Designer Klockor

För att få en snygg helhet då man lägger ihop en hel outfit så är det så att det ofta måste kompletteras med accessoarer och smycken. Med accessoarer kan man uttrycka sig och visa sin kreativitet då man snyggt plussar ihop en sak med en annan och får det att se snyggt ut tillsammans. Man kan gå med stora färggranna ringar, stilrena halsband och så kan man såklart gå med en snygg och praktisk klocka. En klocka är riktigt bra att ha eftersom den endast inte fungerar som en snygg accessoar utan det är även väldigt praktiskt att hela tiden kunna kolla vad klockan är, man behöver då inte tänka på att alltid ha mobilen med sig. Om man vill ha en ny klocka kan man såklart åka till en fysisk butik och kolla hur utbudet ser ut där, men det kan ofta vara så att man inte hittar vad man är ute efter eller så är utbudet väldigt litet. Men därför kan man i dagsläget sitta hemma bekvämt och surfa runt på nätet för att hitta den perfekta klockan, och sedan beställa den. Designer Klockor är ett företag som online erbjuder klockor
 
Är produkterna värda sina pengar hos Designer Klockor och är returerna enkla att avklara om man skulle känna sig missnöjd över något? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Mer information om Designer Klockor
Designer Klockor är ett företag som erbjuder klockor online både för kvinnor och män  inom Sverige. I sitt sortiment har de cirka 30 olika varumärken och 3 000 olika klockor. Idag driver inte företaget någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online via hemsidan/nätbutiken. 

Det som Designer Klockor erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier men även en sökfunktion som gör det möjligt för kunderna att söka bland alla produkter i sortimentet. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Den normala leveranstiden är mellan 1 - 3 vardagar på de produkter som redan finns i lager, annars är det en leveranstid på mellan 6 - 9 dagar som gäller. 70 kr är leveranskostnaden då kunden väljer att hämta ut paketet hos ett ombud, föredrar kunden hemleverans så gäller en kostnad på 120 kr. 31 dagars returrätt gäller på produkterna. 

Hur kundtjänsten kan nås hos Designer Klockor 
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.
 
Har du någon erfarenhet av företaget Designer Klockor? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


Vad klockintresserade bör veta.