OmdömesStalle

  Recensioner Designer Klockor

  För att få en snygg helhet då man lägger ihop en hel outfit så är det så att det ofta måste kompletteras med accessoarer och smycken. Med accessoarer kan man uttrycka sig och visa sin kreativitet då man snyggt plussar ihop en sak med en annan och får det att se snyggt ut tillsammans. Man kan gå med stora färggranna ringar, stilrena halsband och så kan man såklart gå med en snygg och praktisk klocka. En klocka är riktigt bra att ha eftersom den endast inte fungerar som en snygg accessoar utan det är även väldigt praktiskt att hela tiden kunna kolla vad klockan är, man behöver då inte tänka på att alltid ha mobilen med sig. Om man vill ha en ny klocka kan man såklart åka till en fysisk butik och kolla hur utbudet ser ut där, men det kan ofta vara så att man inte hittar vad man är ute efter eller så är utbudet väldigt litet. Men därför kan man i dagsläget sitta hemma bekvämt och surfa runt på nätet för att hitta den perfekta klockan, och sedan beställa den. Designer Klockor är ett företag som online erbjuder klockor.

  Är produkterna värda sina pengar hos Designer Klockor och är returerna enkla att avklara om man skulle känna sig missnöjd över något? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Designer Klockor

  Designer Klockor är ett företag som erbjuder klockor online både för kvinnor och män inom Sverige. I sitt sortiment har de cirka 30 olika varumärken och 3 000 olika klockor. Idag driver inte företaget någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online via hemsidan/nätbutiken.

  Testfakta testar glasögonglas

  Det som Designer Klockor erbjuder sina kunder

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier men även en sökfunktion som gör det möjligt för kunderna att söka bland alla produkter i sortimentet. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Den normala leveranstiden är mellan 1 - 3 vardagar på de produkter som redan finns i lager, annars är det en leveranstid på mellan 6 - 9 dagar som gäller. 70 kr är leveranskostnaden då kunden väljer att hämta ut paketet hos ett ombud, föredrar kunden hemleverans så gäller en kostnad på 120 kr. 31 dagars returrätt gäller på produkterna.

  Hur kundtjänsten kan nås hos Designer Klockor

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Designer Klockor? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Vad klockintresserade bör veta.

  Designer Klockor
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Designer Klockor

  Din recension

  FAQ

  Är Designer Klockor ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Designer Klockor. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Designer Klockor?

  Designer Klockor är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Designer Klockor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.