OmdömesStälle

  Recensioner Dentway

  Vem vill inte ha tänder som är vita? Tänderna kan bli missfärgade om man konsumerar livsmedel som till exempel kaffe, te och vin, men även de som röker eller snusar kan råka ut för det. Andra orsaker till att tänderna blir gula kan vara på grund av att man helt enkelt blir äldre, även vissa mediciner kan göra tänderna gula. Men idag finns det fler olika sätt att hålla sina tänder vita, och även metoder att bleka de tänder som blivit missfärgade. Att göra dessa blekningar kan både vara dyra och tidskrävande. Många har också ett tidsmässigt svårt jobb, och därför kan besöken till tandläkaren bli även färre. Idag finns det företag som dentway.se som erbjuder tandblekningspaket för att ha möjlighet att bleka sina tänder hemifrån. Att bleka sina tänder hemifrån är varken svårt eller på tidskrävande, men det resulterar i samma vita tänder. Ville man bleka sina tänder för några år sedan, var det en mer invecklad procedur. Ville man då ha vitare tänder var det en klinik eller tandläkare som gällde.

  Om Dentway

  Grundat 2005 och är idag nordens ledande företag inom hemmatandblekning. 100 000 kunder har blekt sina tänder med Dentways egen formel. Produkterna de använder är säkra och skonsamma, och är godkända av Läkemedelsverket. Dentway är certifierad av Trygg E-handel, och använder sig av betallösningar genom Klarna. Dentway drivs av dentalbolaget Sverige AB.

  Dentway Tandblekning

  Dentway erbjuder

  Tandblekning från ditt hem på 30 minuter. Tänderna börjar bli vitare efter 3 till 7 gångers behandling. De erbjuder även produkter som tandtråd, tandkrämer, tandborstar och produkter som behandlar dålig andedräkt. De har också en sorts tandblekningspenna. Med denna penslar du ett tunt lager blekningsgel på den tand du vill bleka. Detta betyder att du kan ha med pennan i väskan när du till exempel är ute och reser. I deras utbud hittar du också produkter från till exempel Pepsodent, Colgate och SB12. Tandblekningen de använder är den samma som de använder på deras kliniker. Dentways tandblekningsgel håller upp till cirka 36 behandlingar, och till skillnad från tandblekning som görs hos en tandläkare använder Dentway sig av en mer skonsam formula som därefter inte sliter lika mycket på dina tänder eller tandkött. Produkterna de använder är testade och godkända för försäljning. Dessa produkter använder sig inte av peroxid. Det är mer skonsamt mot både tänder och tandkött men skapar heller inga ilningar. Om du beställer garanterar Dentway en snabb leverans och gratis frakt om beställningen är över 400 kr. Är du inte nöjd med din beställning så har du 14 dagars ångerrätt.

  Att få kontakt med Dentway

  Har du några frågor du vill ställa? Ta först och läs de vanligaste frågorna och svar, dom hittar du på deras hemsida. Om du inte hittade ditt svar där så kan du kontakta Dentway genom telefon, eller E-post. Frågor via e-post besvaras inom 48 timmar.

  Skriver man en recension resulterar det i att någon får läsa ens erfarenhet. Då kan läsaren undvika upplevelser som den inte visste att skulle hända, både positiva och negativa recensioner kan skrivas så länge dom är riktiga.


  Dentway
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Dentway

  Din recension

  FAQ

  Är Dentway ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dentway. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dentway?

  Dentway är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Dentways webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.