Dell

Alla recensioner

Dell

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Dell

I nästan alla hem finns det idag åtminstone en dator, men i många familjer finns det fler än en. Om man är ute efter att köpa en ny dator kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig. Alla vänner har kanske datorer från märket Apple, ska man då också köpa en sådan fast man egentligen föredrar Windows? Ska man betalat extra mycket för att kunna ha en dator som man kan spela spel på, eller kommer man inte att få användning för det? För många kan en dator vara en ganska stor investering så när det väl sker vill man vara säker på sin sak. Därför kan det vara bra att innan man beställer läsa recensioner om olika företag. I detta fall har vi här på OmdömesStälle samlat recensioner om företaget Dell. 

Mer om Dell
Dell är ett företag som kommer från Texas, USA och de är verksamma på marknaden som en datortillverkare. Företaget grundades under 1984 av Michael Dell och de tillverkar produkter såsom: skrivbordsdatorer, notebooks, handdatorer, servrar och så vidare. Dell har blivit rankad i USA som den tredje största datortillverkare efter IBm och Hewlett-Packard. I dagsläget arbetar det cirka 100 tusen personer på företaget och Dell har specialiserat sig på varje dator vilket betyder att de är speciellt anpassade för kundens önskemål och behov. Dell säljer sina produkter till länder runt om i världen och i Norden har de kontor i Köpenhamn, Stockholm och Oslo. Företagets årliga omsättning är cirka 56 miljarder USD. 

Det som Dell erbjuder
Dell produkter kan köpas via deras egna nätbutik men det finns även återförsäljare runt om i hela världen som säljer Dell produkter. Efter att en kund lagt till valfria produkter i kundkorgen och även fyllt i informationen som har med betalningen att göra så kommer Dell att skicka iväg kunden paket inom nästa arbetsdag förutsatt att beställningen gjordes innan kl. 16:00. Den normala leveranstiden är mellan 4 och 7 arbetsdagar beroende på vad för produkt som köpts, men kunden kommer att i sin orderbekräftelse att kunna se den uppskattade leveransdagen. Kunder har rätten att ångra sitt köp och lämna tillbaka någon produkt inom 30 dagar räknat från den dagen då kunden tog emot sitt paket. Om det är så att en retur blir godkänd kommer Dell att återbetala kunden inklusive fraktkostnaden. För att påbörja en retur ska kundtjänsten hos Dell i första hand kontaktas och det kan göras antingen via telefon eller mejl. 

Tankar och åsikter om Dell
Har du erfarenhet av produkter från Dell? Tycker du isåfall att produkterna är värda sitt pris? Är du nöjd med det som du betalade för eller skulle du vilja ändra på något? Kommer du att i framtiden även vända dig till Dell om du ska köpa en ny dator eller inte? Kom ihåg att i din recension berätta varför du tycker som du gör och att vara både ärlig och oberoende, detta är för att det är den typen av recensioner vi vill samla här på OmdömesStälle. 


Produkt som finns i sortimentet hos Dell.