Db Equipment

Alla recensioner

Db Equipment

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Db Equipment

Många väljer att leva en aktiv livsstil. Det kan antingen vara så att man har ett väldigt aktivt jobb eller så är man ute efter en adrenalinkick då man äntligen slutar jobbet för dagen. Det kan handla om att man har ett stort intresse att varje vinter spendera varje dag i skidbacken eller så spenderar man somrarna på en cykelsits. Om man lever rätt så aktivt så är chansen stor att man far och flänger ganska mycket med mycket packning. Db Equipment är ett företag som tagit fram väskor och fraktmöjligheter för produkter såsom cyklar, skidor, surfbrädor mm. 

Varför ska jag handla hos just detta företaget, är produkterna värda sitt pris? Bör jag veta om något innan jag genomför min beställning och kan jag vara säker på att dessa produkter kommer att hålla ihop? Innan du gör en beställning har du möjligheten att läsa recensioner av personer som redan har erfarenhet. 

Om Db Equipment
Idéen till företaget kom till under 2009 av två personer vid namnen Jon Olsson och Truls Brataas. Dessa två personer hade nyligen träffats och upptäckte att de levde ganska så olika liv men valde ändå att starta ett företag tillsammans eftersom Jon och Truls har och hade båda ett intresse för sport, äventyr och produkter. Senare under 2012 lanserades Db Equipment på marknaden men gick då under Douchebags. Då företaget började ta fram sina produkter tog de hänsyn till 150 olika atleter och började efter det att tillverka väskor till olika ändamål. Företagets produkter kan idag köpas direkt via deras egen nätbutik men det finns även återförsäljare som har Db Equipment i sitt sortiment. 

Det som erbjuds hos Db Equipment
Efter att en kund gjort en beställning och företaget tagit emot den kommer de att skicka iväg leveransen inom 3 arbetstagare från sitt lager. Leveranstiderna är något som varierar beroende på vart kunden befinner sig men kunder inom Europa, USA och Kanada kan räkna med en leveranstid på mellan 3 och 8 arbetsdagar. Priserna som är synliga inne i nätbutiken har färdigt momsen inkluderad. Om det skulle vara så att en kund får hem en produkt och sedan känner sig missnöjd är det möjligt att göra en retur så länge den görs inom 100 dagar räknat från den dagen då beställningen gjordes. Det är gratis att göra en retur och för att den ska bli godkänd ska produkten ha alla lappar kvar samt att den ska vara i samma skick som då kunden tog emot den. För att påbörja en retur ska en blankett inne på hemsidan fyllas i. DB Equipment har en kundtjänst som kan nås via en chatt robot inne på hemsidan eller genom att fylla i ett kontaktformulär. 

Erfarenheter av Db Equipment 
Har du en produkt från detta företaget? Tycker du då att produkterna är praktiska och värda sitt pris? Finns det något du skulle vilja ändra på eller är du nöjd med allting? Berätta varför du tycker som du gör och besvarade dessa frågor och annat du vill lägga till i en recension


Packtips om man ska ut och resa.