OmdömesStalle

  Recensioner Dazzling

  E- handel

  och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Dazzling är ett företag som driver en nätbutik och de erbjuder sina kunder smycken och håraccessoarer.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Dazzling? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Dazzling

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige i Varberg men de levererar sina produkter till länder runt om i hela världen. De erbjuder smycken och andra accessoarer via sin hemsida. Företaget har i dagsläget inte någon fysisk butik utan de driver endast sin nätbutik. Andra företag kan även bli återförsäljare av Dazzlings smycken.

  Vad erbjuder Dazzling sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex örhängen, armband, halsband och det finns även två kategorier vilka är accessoarer samt klassiska smycken. Oberoende hur liten eller hur stor beställning man väljer att göra så kommer frakten att vara gratis och om man gör sin beställning innan kl. 14:00 på en vardag så kommer paketet att skickas redan samma dag. Om man gör en beställning som är för stor för ditt brevinkast så kommer paketet att levereras till ditt närmaste postombud. Om man gör en beställning utanför EU så kan det vara så att det tillkommer en tullavgift.

  Hur kan man komma i kontakt med Dazzling?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man ringa dem via telefon. Företaget försöker svara på alla frågor de får inom 2 arbetsdagar. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Dazzling? om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Tips på olika smycken.

  Så handlar du på www.sponsorhuset.se

  Dazzling
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Dazzling

  Din recension

  FAQ

  Är Dazzling ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dazzling. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dazzling?

  Dazzling är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dazzling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.