DaySpring

Alla recensioner

DaySpring

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

DaySpring

Ibland om man är med om något fantastiskt i livet så vill man hålla kvar vid alla minnen. Man tror kanske i stunden att man kommer att komma ihåg händelsen vilket men säkerligen kommer att göra men det kan även vara bra att skriva ner hur man kände sig i just den situationen för att vid ett senare tillfälle gå tillbaka och läsa. DaySping är ett företag som tagit fram anteckningsblock, kort och kalendrar som kan användas under vardagen. Dessa produkter har även religiösa inslag som till exempel texter eller dikter. 

Kommer jag att kunna göra en beställning från DaySpring fast jag befinner mig i Norden? Kan jag lämna tillbaka en produkt jag inte alls är nöjd med och är pdouketran värda sitt pris eller inte? Det finns personer som redan har gjort en beställning hos DaySpring och de har valt att dela med sig här inne på OmdömesStälle i form av recensioner. 

Mer om DaySpring
Under 1971 föddes idén till företaget då två präster satte sig ner tillsammans i södra Kalifornien och ställde varande livsförändrande frågor. Frågor som hade med liv och död att göra men även diskussioner på vad man bör göra medan man faktiskt fortfarande har livet i behåll och kan uppleva saker. Några år senare valde personerna att grunda och lansera DaySpring och har sedan dess erbjudit sina produkter. 

Ett nyhetsbrev är även något som DaySpring har och de som prenumererar på det kommer att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Vad erbjuds hos DaySpring?
Även fast DaySpring har sitt säte i USA är det möjligt för internationella kunder att göra beställningar via dem. Då en internationell kund väljer att göra en beställning kommer fraktkostnaderna att variera beroende på hur mycket kunden väljer att beställa. Detta innebär att ju dyrare beställning kunden kommer att göra desto dyrare fraktkostnad kommer det att läggas till på beställningen. När en internationell kund gör en beställning kan hen räkna med en leveranstid på mellan 2 till 3 veckor räknat från den dagen då företaget skickar iväg kundens paket. DaySpring har en returrätt på 30 dagar räknat från den dagen då företaget skickade iväg kundens paket. För att påbörja en retur ska kundtjänsten hos DaySpring i första hand kontaktas och efter det kommer kunden att få anvisningar på hur en retur kan göras. Det finns frågor som företaget ofta fått ställda till sig och svaren till dessa frågor finns inne i nätbutiken i en “faq”. DaySpring har en kundtjänst som kan nås via telefon eller mejl. 

Erfarenheter av DaySpring
Tycker du att produkterna som företaget säljer är värda sitt pris? Är det värt att beställa dessa produkter från USA eller inte? Skulle du rekommendera företaget till vänner, bekanta och till och med främlingar eller inte? Om du har åsikter om DaySpring kan du här hos oss på OmdömesStälle lämna en egen recension. 


Tips på hur man tar bättre anteckningar.