OmdömesStalle

  Recensioner DanSmoke

  När det gäller rökning så tänker de flesta på cigaretter. Orsaken till detta är på grund av att rökning har funnits i flera generationer, mer ackurat så faktiskt i fler hundratals år. Oberoende fast det är så gammalt så kan man ändå hålla med om en sak, det skadar hälsan mer än vad den gör nytta. Varje år omkommer en stor mängd människor på grund av tobaksrökning. Men det finns ett annat alternativ. Det sägs att det är både säkrare och mycket billigare, nämligen e – cigaretter. E - cigarrett är en elektrisk cigarett som oftast går på batterier. Röken från en traditionell tobak kan uppfattas som ganska frän och svår att bli sams med om man själv inte röker. Men en e – cigarett byter istället ut röken till en sorts vattenånga som nästan är helt luktfri och försvinner på bara ett fåtal sekunder. Många väljer att byta ut tobaksrökning till en e – cigarrett på grund av olika själ. Men om man vill ha tag i en sådan så var får man det? Ja, till exempel hos DanSmoke.

  Om DanSmoke

  Grundat i Danmark år 2012 av en grupp entreprenörer, och idag är dom störst inom e – cigarett verksamheten i Europa. Dom satsar på nätbutiker och har därför idag nätbutiker tillgängliga i Skandinavien, Tyskland, Österrike och Schweiz.

  Vad kan DanSmoke erbjuda?

  En imitation av det fysiska sättet att röka. Detta kan därför vara ett bra alternativ för dom som vill ha ett hälsosammare alternativ till tobak, men inte helt fimpa den. DanSmoke har det största urvalet på marknaden om man söker variation av smaker. Det släpps hela tiden flera olika versioner av deras e – cigaretter, så om man vill vara säker på att man inte missar de senaste produkterna från DanSmoke så kan man prenumerera på deras nyhetsbrev. För att prenumerera på de senaste produkterna behövs för- och efternamn inklusive en email adress. Om man har fått en skadad eller defekt produkt så ska man kontakta deras kundsupport för att ordna en retur av produkten. Produkten kommer därefter att kontrolleras, och en ersättningsprodukt kommer att skickas.

  Kort om DanSmoke e - cigarrett

  E – cigaretterna

  från DanSmoke produceras endast i rostfritt stål. Toxikologiska risker som kan finnas bland e - cigaretter är uteslutna av DanSmoke från europeiska laboratorium. ”EP medical grade nicotine” är det nikotinet som DanSmoke produkter innehåller. Utvecklad att vara barnsäker och läckagefri.

  Kontakt med DanSmoke

  Om man har några frågor eller funderingar så lönar det sig att först läsa genom de vanligaste frågorna och svaren. Om man inte hittade sitt svar kan man kontakta DanSmoke via telefon, mail, eller live-chat. Mer om detta hittar man på deras hemsida.

  Recension. En recension kan man skriva om man har erfarenhet med till exempel ett företag som man vill att andra ska få läsa. Det finns olika typer av recensioner, några är till exempel text, betygsättning eller video. Men alla recensioner måste ändå ha en sak gemensam, ärlighet. Skriv gärna en recension om du har erfarenhet med ett företag som du vill att andra ska läsa.


  DanSmoke - Athena

  DanSmoke
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om DanSmoke

  Din recension

  FAQ

  Är DanSmoke ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om DanSmoke. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder DanSmoke?

  DanSmoke är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DanSmoke gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.