Daily Sports

Alla recensioner

Daily Sports

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Daily Sports

Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Daily Sports är ett företag som erbjuder sina kunder golfkläder och andra träningskläder.  

Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Daily Sports? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Mer information om Daily Sports
Daily Sports är ett företag som är grundat och lanserat i Sverige och de har funnits under de senaste 20 åren. Företaget är verksamma i Sverige men även i 27 andra länder och de är verksamma online samt att de driver fysiska butiker i olika länder. 

Vad erbjuder Daily Sports sina kunder?
Olika produktkategorier finns det inne på hemsidan samt en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. På företagets hemsida finns det en byxguide och olika storlekstabeller. Paketen som beställs via hemsidan levereras med PostNord vilket tar 2 – 4 arbetsdagar, det finns även möjligheten för kunderna att få paketet hemlevererat. Klarna har hand om betalningarna som sker via hemsidan så kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. 

Daily Sports har även ett nyhetsbrev som kunder kan prenumerera på. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Daily Sports?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade i en så kallad ”FAQ”. Skulle kunderna vara i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget så är det möjligt genom telefon, e-post eller via ett kontaktformulär. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten, berätta sitt ärende och sedan gå vidare med det. Alla produkter går inte att reklamera om de har gått sönder, det blir tex inte en godkänd reklamation om skadan på en produkt som uppstått av tex slitage av användning. 

Har du handlat hos Daily Sports? Om du har det kan du skriva en recension om företaget där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, hur kundtjänsten var om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkten var. Recensioner går att skriva på omdomesstalle.se. 


Vad man ska tänka på innan golfsäsongen.