OmdömesStälle

  Recensioner Dackonline

  Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck, bildäck, helårsdäck, bildelar och vad man kan täcka sig när det kommer till bildelar och däck. Välkommen till företaget som kommer att hjälpa dig att hitta de bästa produkterna till ett utmärkt pris.

  Information om Däck Online

  Detta företag har funnits här för oss en lång tid, en väldigt lång tid, ända sedan millennieskiftet. De har en lång och enastående historia som börjar för så länge sen att inte kunde första att man kommer att kunna köpa däck på nätet i framtiden. Däck online har stora kunskaper om Däck, alla deras anställda är däckexperter och de ser alltid till att ligga i framkant av däck industrin. När du handlar hos Däck Online kan du känna dig både trygg och säker och i dagsläget har företaget över 6 miljoner kunder som litar på dem världen över. Däck Online har ett otroligt stort urval av däck av alla dess storlekar och varumärken för just ditt fordon. Du kommer alltid att hitta däck som passar, oberoende om du ska ha det till familjen bil eller kanske till en limousine, motorcykel eller lastbil.

  Säkerhetskontroll för däck och fälgar.

  Vad erbjuder Däck Online?

  Hos Däck Online kommer du att kunna hitta däck i alla dess former och till alla olika fordon. Du kommer att hitta produkter från de mest kända varumärken men du kan även hitta saker från mindre kända varumärken. Du kan smidigt hitta och söka just vad du är ute efter eftersom du lätt kan bläddra mellan märken, storlek, typ eller bil uppgifter. Du kommer lätt att kunna hitta passande däck till just din bil eftersom du kan söka upp din bil med registreringsnumret. När du har valt vilka däck du är intresserad av och skulle behöva ska du beställa dem, leveranstiderna är snabba och du kan välja att betala mellan flera olika betalningssätt så att du kan känna dig så trygg och säker som möjligt. När du har gjort din beställning av däck kan du även välja att få hjälp med att montera dina nya däck, du behöver bara fylla i var du bor och sedan hitta en av företagets monteringspartners i ditt närområde.

  Reklamationer, tips och kontakt med Däck Online

  Du behöver inte tveka eller fundera om du undrar över något som har med Däck Online att göra, det enda du behöver göra är att kontakta företaget och få svar på dina frågor. Du kan börja med att gå in på företagets hemsida och läsa de oftast ställda frågorna men om du inte hittar ditt svar där kan du såklart kontakta företaget. Du kan välja om du kontaktar dem via telefon eller så kan du fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan, kom ihåg då att beskriva ditt problem ordentligt så att du kan få ett snabbt och tydligt svar.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har köpt dina Däck via dem eller om du annars har några tankar eller erfarenheter av dem.

  Dackonline
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (4)

  3.2
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Dålig service!

  Däckonline är ett oseriöst företag som inte gör ett skvatt för sina kunder.
  Jag beställde 4 st däck, leveransen skulle ske den 17/6 vilket var bra eftersom jag veckan efter hade tid på verkstan för krägning samt hjulinställning + besiktning. 2 st däck dyker upp, kontaktar både postnord och Däckonline. Postnord kunde inte svara på vart däcken var och Däckonline gjorde ingenting för att hjälpa. Fick senare ett sms från postnord att de andra två däcken skulle levereras den 18/6 men inga däck kom. Jag ringde återigen och fick sitta i telefon i ca 2,5 tim sammanlagt den dagen för att försöka hitta däcken samt få dem hit senast måndagen veckan efter men inga däck kom då heller. Kontaktade däckonline igen samt PostNord, ingen kunde hjälp mig. Ingen kunde säga vart däcken tagit vägen eller när dem skulle levereras. På tisdagen satt jag återigen i telefon i över 2 timmar, till sist efter en del tjat hittades däcken och dom bad mig ringa 09.00 på onsdagsmorgonen för att lösa transporten till mig så dom skulle levereras på onsdagen. Däcken kom kl 13 på onsdagen, 13.30 hade jag tid på verkstan.

  Hör av mig till Däckonline och bad om kompensation för all tid jag fått lägga ner, över 4,5 tim i telefon sammanlagt + en uppskjuten tid på verkstan, erbjudandet jag fick var 3 % i rabatt.. ett hån! Jag skrev tillbaka att jag inte godkände den kompensationen och fick då ett erbjudande om 5 % rabatt.

  Fruktansvärd dålig service! Alla butiker jag någonsin handlat från har alltid vart generösa med kompensation, åtminstone 15 % men här blir man bara hånad.

  Av: Malin05-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2.5
  rating

  Besviken på reklamation

  Jag är grymt besviken då jag först fick mina 4st däck, varav 1st var skadat i kanten (osynligt fel) så luften gick ur efter någon dag.
  Jag fick ett ersättningsdäck, men fick dessutom betala för det.
  Kommer ej handla här mer. Fick betala extra för helt däck.
  Goodyear Efficient Grip Performance 839:-

  DETTA FÖRETAG SKA MAN AKTA SIG FÖR, MÅSTE BETALA FÖR DÄCKET SOM ÄR SKADAT VI LEVERANS

  Av: catharina28-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Inte imponerande

  Jag beställde för första gången däck från detta företag, då priserna var bra och goda vänner rekommenderat dem.
  Beställningen gick smidigt, men sen är det inte mycket som har fungerat. Det tog tio dagar innan däcken ens skickades, samma dag som detta meddelades fick jag också fakturan för fyra däck. Någon tid senare kom ett(!) däck. Jag hade inte fått någon info om att det skulle förekomma delleveranser. Efter helgen kom ytterligare två. Ingen info om var det fjärde befann sig. Däremot en faktura på - som det verkade - ett femte däck som jag inte beställt. Det visade sig att den första beställningen hade annullerats avseende ett däck, och att det var detta - det fjärde - däcket som nu skickats. Dock hade däcket dubbelfakturerats, eftersom det ingick i den första fakturan. Försökte på alla sätt att få kontakt, men det var stört omöjligt. Oavsett vart jag mailade så fick jag samma standardiserade svar, som de verkar skicka oavsett vad man frågat efter. Upplevelsen är att detta på något sätt är nästan automatiserat, och att ingen faktiskt läser ärendet innan dessa standardsvar skickas. Telefonnumret på hemsidan visade sig vara felaktigt. Jag besvarade fakturamailen och bestred fakturorna (jo, det kom en till faktura på det fjärde däcket!), men fick ingen som helst respons.
  Lyckades till slut, via omvägar, hitta ett nummer till kundtjänst, och fick då veta att när jag betalat den första fakturan på de fyra däcken så kunde jag strunta i de båda följande. Man får väl bara hoppas att det stämmer...
  Sammanfattningsvis: lång leveranstid, förvirrande delleveranser, otydlig kommunikation, ett egendomligt fakturaförfarande, nästan omöjligt att få kontakt på ett vettigt sätt, nästan obefintlig respons på mail.
  Nej, det blir nog inga fler affärer med detta företag.

  Av: Örjan Gruvberger20-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  VARNING

  Hello,

  I just received the information that I have two choices 1; If I want to have my delivery as ordered to my front door it will take another seven (7) days or 2; Go and get the tires from the postal office myself in 1- 2 days.

  This means that the second delivery (the first order got cancelled after 2 weeks because they lost the tyres somewhere) will take two (2) weeks instead of 7 days as promised and the TOTAL time of delivery would be around 5 Weeks (instead of as communicated on their webpage 3-5 days). Or if I go and get the packages myself that it would take a minimum of 8 to 9 days and the TOTAL time of delivery would be over 4 weeks.

  Is this company for real?

  I keep getting their excuses - excuses that have the exact same expressions and format on different platforms (different Facebook-pages due to that they have multiple brands marketing their services, mail-correspondence, phone-calls and so forth) - meaning that this is something they are used to.

  My biggest upset however - is that the chairman of the board Alexander Gebler and the other board members: Dr. Harald Blania, Alexander Eichler, Philip von Grolman,Thomas Loock, Dr. Andreas Prüfer is giving their staff (who are doing their best) tools that are not sufficient to avoid problems and to solve them if they appear.

  The year is almost 2021 and companies like this still exist - amazing.

  Regards
  Ken

  Av: Ken B22-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  3
  rating

  Skriv din egen recension om Dackonline

  Din recension

  FAQ

  Är Dackonline ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Dackonline. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.2/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Dackonline?

  Dackonline är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Kontor, Hobby & Party, Övriga Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Dackonlines webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.