OmdömesStälle

  Recensioner D7

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. D7 är ett företag som erbjuder sina kunder hemmaprylar, prydnadssaker samt doftprodukter.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex D7? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget D7

  Är ett svenskt företag som grundades och lanserades i Örebro i Sverige. De driver sin nätbutik där de säljer sina produkter och de har ingen fysisk butik. Sedan företagets start har de haft över 100 000 kunder på sin hemsida.

  Unboxing & Test | Logitech G900 Chaos Spectrum!

  Vad erbjuder D7 sina kunder?

  Kunderna har möjligheten att kolla igenom olika kategorier på produkter, som tex: accessoarer, skämt och roliga prylar, aromaterapi och väldoft. Samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda. Görs det beställningar via hemsidan som överstiger 500 kr så läggs det inte till någon fraktkostnad på den slutgiltiga beställningen, i annat fall blir det en kostnad beroende på vad kunden väljer för leveransalternativ. 14 dagars öppet köp erbjuds det på produkterna som säljs, och för att en retur ska kunna bli godkänd så måste produkten vara i oförändrat skick (så som den var då kunden tog emot den) samt att den ska vara i originalkartongen. Blir returen godkänd betalar företaget produkten inom 30 dagar.

  Hur kan kundtjänsten nås hos D7?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos D7 genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos D7? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Skapa egna doftljus.

  D7
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Perfektion

  Fortfarande så får man uppleva en service som få
  kan leva upp till … så professionella!!
  D7 har ett så proffesionellt kundfokus innehållandes både ödmjukhet, hjälpsamhet och trevligt bemötande !!
  Mycket bra , tydlig och välgjord hemsida ,man hittar snabbt och enkelt det man söker !
  Skulle produkten vara slut så får man direkt via mail info att den åter finns !
  Jag har under en längre tid handlat div olika produkter från dom , fått via mail respons med nästens blixtens hastighet på alla mina ibland snurriga frågor
  Mycket imponerade !!
  En snabbare leverans till kunden kan nog inte många bolag/företag leva upp till !
  Snabbare och smidigare leveranser är helt enkelt inte möjligt att få !
  Leveranserna är alltid felfria och mycket bra paketerande !
  Man brukar säga att ” sätter man på sig tillräckligt starka glasögon för att detaljerat granska och leta fel ” så hittar man alltid något fel, till och med relativt många fel sägs det vilket D7 är ett levande bevis på att det inte stämmer !!
  Det spelar faktiskt ingen
  roll ” vilka glasögon , vilket förstoringsglas ” man nu än skulle använda för att noggrant o detaljerat granska så skulle man bara hitta professionell service och lika proffesionellt kundfokus samt kundbemötande !!
  Jag gjorde min beställning tidigt en fredag morgon hemleveransen kom redan på måndagen och det beror endast på att det va helg och för att Postnord vilade
  upp sig lite …// Jadranka

  Av: Jadranka Pijetlovic19-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om D7

  Din recension

  FAQ

  Är D7 ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om D7. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder D7?

  D7 är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till D7s webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.