OmdömesStälle

  Recensioner Cykloteket

  Att använda cykel som fordon är något som många väljer att göra. Det är otroligt smidigt att använda cykel oberoende om man bor i en storstad eller ute på landet. Att ta cykeln eller att gå till jobbet, affären eller när man ska träffa vänner är både billigt och det är hälsosamt. Är man ute efter en ny cykel eller möjligtvis någon typ av tillbehör till sin cykel så finns det olika typer av företag som erbjuder dessa produkter. Man kan handla detta både online och i fysiska butiker. Cykloteket är ett företag och en nätbutik som erbjuder cyklar både online och även i fysiska butiker

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Cykloteket? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Om företaget Cykloteket

  Cykloteket är ett svenskt företag som driver både onlinehandel men de driver även sex stycken fysiska butiker runt om i Sverige. Företaget har varit verksamma på marknaden under några års tid och de erbjuder både cyklar och tillbehör till cyklar.

  Unboxing & Test | Logitech G900 Chaos Spectrum!

  Det som Cykloteket erbjuder sina kunder

  Inne på företagets hemsida kan både privatpersoner och företag kolla igenom de olika produktkategorierna som finns tillgängliga samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter i sortimentet. Cykloteket erbjuder även sina kunder möjligheten att via deras hemsidan boka till en fysisk verkstad för sin cykel. Från och med att kunden har gjort sin beställning gäller en leveranstid på cirka 1 till 7 dagar, om det inte råkar vara under en högsäsong som kunden väljer att göra sin beställning. Från och med att kunden har tagit emot sin beställning så kan hen inom 14 dagar göra en retur vid behov. Är det så att kunden vill lämna tillbaka en cykel hen beställt så ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan köpa en returfraktsedel vilket hen kan göra inne på hemsidan.

  Cykloteket erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de sedan kan prenumerera på för att få info om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kunder kan nå kundtjänsten hos Cykloteket

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Cykloteket genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Cykloteket? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Om man ska cykla på landsväg.

  Cykloteket
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  3.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skylltar med cyklar som inte finns

  Beställde cykel via Cykloteket webbsida, mottog order bevis sedan hände inget förutom att mitt konto var debiterat för cykeln.

  Efter att inte hört något mer hörde jag av mig till Cykloteket efter 7 dagar och får då till svar att cykeln inte finns.

  Mkt dåligt, vad hade hänt om jag inte hört av mig?

  Av: Rickard Annell21-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Skriv din egen recension om Cykloteket

  Din recension

  FAQ

  Är Cykloteket ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Cykloteket. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Cykloteket?

  Cykloteket är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Cyklotekets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.