Cykloteket

Alla recensioner

Cykloteket

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

R
Rickard Annell
Beställde cykel via Cykloteket webbsida, mottog order bevis sedan hände inget förutom att mitt konto var debiterat för cykeln. Efter att inte hört något mer hörde jag av mig till Cykloteket efte...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Skylltar med cyklar som inte finns

  Beställde cykel via Cykloteket webbsida, mottog order bevis sedan hände inget förutom att mitt konto var debiterat för cykeln.

  Efter att inte hört något mer hörde jag av mig till Cykloteket efter 7 dagar och får då till svar att cykeln inte finns.

  Mkt dåligt, vad hade hänt om jag inte hört av mig?


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Cykloteket

Att använda cykel som fordon är något som många väljer att göra. Det är otroligt smidigt att använda cykel oberoende om man bor i en storstad eller ute på landet. Att ta cykeln eller att gå till jobbet, affären eller när man ska träffa vänner är både billigt och det är hälsosamt. Är man ute efter en ny cykel eller möjligtvis någon typ av tillbehör till sin cykel så finns det olika typer av företag som erbjuder dessa produkter. Man kan handla detta både online och i fysiska butiker. Cykloteket är ett företag och en nätbutik som erbjuder cyklar både online och även i fysiska butiker 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Cykloteket? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Om företaget Cykloteket
Cykloteket är ett svenskt företag som driver både onlinehandel men de driver även sex stycken fysiska butiker runt om i Sverige. Företaget har varit verksamma på marknaden under några års tid och de erbjuder både cyklar och tillbehör till cyklar. 

Det som Cykloteket erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida kan både privatpersoner och företag kolla igenom de olika produktkategorierna som finns tillgängliga samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter i sortimentet. Cykloteket erbjuder även sina kunder möjligheten att via deras hemsidan boka till en fysisk verkstad för sin cykel. Från och med att kunden har gjort sin beställning gäller en leveranstid på cirka 1 till 7 dagar, om det inte råkar vara under en högsäsong som kunden väljer att göra sin beställning. Från och med att kunden har tagit emot sin beställning så kan hen inom 14 dagar göra en retur vid behov. Är det så att kunden vill lämna tillbaka en cykel hen beställt så ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan köpa en returfraktsedel vilket hen kan göra inne på hemsidan. 

Cykloteket erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de sedan kan prenumerera på för att få info om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunder kan nå kundtjänsten hos Cykloteket
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Cykloteket genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst. 

Har du någon erfarenhet av företaget Cykloteket? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Om man ska cykla på landsväg.