Cubus

Alla recensioner

Cubus

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Cubus

Vill du beställa nya kläder hos Cubus? Vi på Omdömesställe kan informera dig om allt du behöver veta om företaget innan du gör en beställning i deras nätshop. Företaget Cubus finns inte bara på nätet utan har också fysiska butiker runtom i Sverige. Vilka klädbehov du och din familj än har så är företagets mål att kunna erbjuda det till er.

Om Cubus
Cubus tillhör det norska familjeföretaget som heter Varner. De har en lång erfarenhet av att sälja kläder eftersom de i över 40 år har haft samma mål - att förse hela familjen med bekväma kläder. Deras färgpaletter och formgivningar är inspirerade av den vackra nordiska naturen. Därför har de också kollektioner för alla årstider. 

Att använda naturmaterial i kläderna är en självklarhet för Cubus. De har dessutom ett väldigt målinriktat hållbarhetsarbete där de bland annat bytt ut alla metalldetaljer på sina tröjor och valt att endast använda dragkedjor som är återvunna i sina jeans. Cubus menar att de ser till varje del i sina tillverkningsprocesser för att kunna möta människors och marknadens behov, värderingar och önskemål. Det är därför de vill använda naturfiber i sina plagg, vilket även är något som Naturskyddsföreningen förespråkar.

Kläder för hela familjen 
Cubus är verksamma som klädkedja och de har kläder för damer, herrar och barn. Till deras affärsidé hör att producera plagg som blir de första man väljer att ta på sig på morgonen. Deras kläder ska vara komfortabla, trendiga och enkla. Eftersom de vill täcka in alla klädbehov en person har går det att köpa tjocka dunjackor på vintern, lösa sommarbyxor och dessutom allt från träningskläder till badkläder. De har också ett stort utbud av babykläder där det bland annat går att hitta en skön pyjamas, bodys eller overaller.

Företaget är också noga med attt hela tiden utveckla sitt produktutbud. Det är en av anledningarna till att de exempelvis lanserat en kollektion med solsäkra badkläder för vuxna.

Hjälp och service hos Cubus
Cubus har en egen kundklubb som det är gratis att gå med i. Som medlem i Cubus Friends får du poäng på alla köp du gör och du har dessutom möjlighet att få alla dina kvitton digitalt. Alla som är medlemmar i kundklubben får gratis frakt i webbshoppen och dessutom en rabatt på 10 % vid det första köpet. Medlemmar i klubben tilldelas också unika rabatter med jämna mellanrum. 

Om du skulle ha någon fråga om en pågående order eller om någon produkt kan du kontakta kundtjänsten via chatt. Det går även att mejla på mail@cubus.com. Vill du hellre prata med någon i telefon når du kundtjänsten på telefonnummer 010-888 72 82. 

Cubus - en näthandel för hela familjen
Genom vår Cubus recension hoppas vi på att du ska få en tydligare bild av företagets arbete innan du beslutar om du vill handla hos dem. Om du tycker att någon information fattas, eller om du vill ge ditt eget omdöme om företaget ser vi gärna att du kontaktar oss. På vår hemsida kan du skicka in ett eget omdöme om Cubus så att även alla andra besökare får ta del av det.