Cubot

Alla recensioner

Cubot

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Cubot

Där ute finns det hur många olika butiker som helst, vilket betyder att det även finns hur många olika märken på alla produkter som helst. Det finns tex kläder i alla olika prisklasser och modeller och mobiletelfoner och elektronikprylar lika så. Det har blivit populärt den senaste tiden att man använder sig av olika typer av prylar som kanske underlätta vardagen lite. Man kan tex ha appar i mobilen som påminner en om att man ska dricka vatten, man har kanske en sportklocka som säger till då det är dags att röra på sig eller så kommer man hela tiden ihåg att lägga på en klockan då man borstar sina tänder. Oberoende vad man är ute efter som finns troligtvis just de produkterna. Cubot är en nätbutik som erbjuder smartphones men även andra produkter som tex klockor som kanske kan hjälpa till att underlätta i vardagen, 

Genom att gå in på våran hemsida och sedan ta tiden till att läsa andra personers recensioner kan man få svaret på många frågor som man kanske har undrat över. Man kan få svaren på frågor som har med leveranser att göra, kvaliteten på själva produkterna, om produkterna verkligen är värda sitt pris och mycket annat. 

Mer information om Cubot
Cubot är ett märke som tillverkar och säljer Android smartphones och de tillverkas i Kina. Under 2012 grundades och lanserades företaget och de har sitt huvudsäte i Shenzhen. De driver inte idag någon typ av fysisk butik utan är verksamma online via sin hemsida, men de levererar sina produkter till länder runt om i världen ändå. 

Det som Cubot erbjuder sina kunder
Inne i företagets nätbutik finns det olika produktkategorier, men även en sökfunktion som gör det möjligt för kunder att söka bland alla produkter i hela sortimentet. På de flesta produkterna och beställningarna så behöver inte kunden betala någon fraktkostnad. Men i vissa fall så kommer företagets paket att skickas från deras lager som ligger i EU, och då kan det läggas till en avgift på kundens beställning. Frakt tiderna är antingen mellan 2 till 3 arbetsdagar, eller upp till 7 dagar beroende på varifrån paketet skickas. Medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket kan hen inom 14 dagar göra en retur vid behov. Är det så att produkten är sönder då kunden tar emot den, då står Cubot för retur kostnaderna. Inte annars. 

Cubot har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos Cubot
Företaget Cubot har en kundtjänst som kan nås genom att skicka e-post. För att göra en reklamation så ska kundtjänsten först kontaktas. 
 
Har du gjort något inköp hos Cubot? Har du det så kan väl du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om produkterna, och om du fick hem en produkt som var som du hade förväntat dig. 


Vad man ska tänka på innan man köper ny mobil.