Cubavera

Alla recensioner

Cubavera

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Cubavera

Ofta är det så att man har sin egna stil och man följer kanske endast de trender man tycker att passa sin personlighet. Om det är så att man befinner sig i den situationen då man behöver en ny skjorta eller kanske ett par nya jeans så kanske man kan känna sig lite stressad. Inte för att man inte vet var man ska handla, utan eftersom det finns så många olika alternativ där man faktiskt kan handla. Man ser kanske en annons om ett företag men sedan tipsar nån i familjen om något annat företag. Vad man kan göra i denna situation är att läsa recensioner. I recensioner får man höra erfarenheter och tankar angående priser, leveranstider och storlekar. I detta fall kan man här på OmdömesStälle läsa recensioner om Cubavera, som erbjuder kläder och accessoarer för kvinnor och män. 

Mer om Cubavera
Företagets grundades av två stycken bröder som föddes i Kuba. Då företaget lanserades var de verksamma genom att köpa in olika skoluniformer från Japan och sedan fortsatte det efter det genom att de började tillverka sina egna kläder och produkter som ännu idag kan köpas från deras sajt. Nätbutiken som idag går under namnet Cubavera lanserades under år 2000 och där är det möjligt att köpa produkter som har en unik design och utseende men trots det är de anpassade för att kunna bäras i olika stationer i livet. Fysiska butiker driver även Cubavera dock finns ingen butik tillgänlig i EU. 

Cubavera erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev, kunder som för första gången börjar prenumererar på brevet kommer att få en kupong på 20% rabatt då de gör sin första beställning. 

Det som erbjuds hos Cubavera
Produkterna inne på sajten är indelade i olika kategorier beroende på användningsområden men det finns även en sökfunktion som kan söka bland alla produkter i hela sortimentet. Då en kund först går in på hemsidan kan hen välja vilket land hen befinner sig i vilket även kommer att priserna ändrar valuta på sajten. Svenska kunder som gör en beställning hos Cubavera kommer inte att behöva betala någon fraktkostnad om de gör en beställning på 1 835 kr eller mer. Då kunden gör en beställning kommer hen att ha möjligheten att betala för sitt inköp direkt med kort eller via internetbanken, men det går även att betala med PayPal eller via Klarna. Eftersom Klarna finns som betalningsalternativ betyder det att kunderna kan betala för sitt köp på delbetalning eller på faktura. Det ät möjligt att göra en retur så länge den påbörjas inom 60 dagar räknat från dagen då beställningen gjordes. Cubavera’s kundtjänst kan nås genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på sajten. 

Åsikter och tankar om Cubavera
Om du har gjort en beställning hos detta företaget vid något tillfälle, tror du då att du kommer att handla hos dem igen eller inte? Hur var storlekarna och skulle du tipsa om detta företaget till vänner och bekanta eller inte? Besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här hos oss på OmdömesStälle


Hur man ska klä sig efter kroppstyp.