Cozy Earth

Alla recensioner

Cozy Earth

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Cozy Earth

Vaknar du ofta upp under natten för att du är för varm? Svettas du mer än normalt under natten? Du är inte ensam. Väldigt många lider faktiskt av nattsvettningar. Det kan bero på olika saker; ångest, stress, hormoner i obalans, lågt blodsocker och mediciner. Det kan även vara så att du bara har en högre kroppstempreatur jämfört med andra. Visste du även att dina sängkläder kan förvärra situationen? Vissa tyger kan inte andas lika väl som andra, och gör att du känner dig extra varm under natten. Det är något de flesta inte tänker på men är också en vanlig orsak till nattsvettningar.

Cozy Earth är ett sängklädesföretag som upptäckte en lösning till det här vanliga problemet. Cozy Earth designar produkter som ska andas bättre och hålla temperaturen låg medan du sover. Läs vad andra tycker om Cozy Earth och deras sängkläder - kanske är det något för dig.

Om Cozy Earth
Cozy Earth är ett amerikanskt företag som producerar och säljer sängkläder. Tyler Howells grundade företaget när han upptäckte att han och hans fru som bättre vid olika temperaturer. Hans morbror och moster hade då tipsat honom om ett slags silkestäcke som regulerar temperaturen. Detta fungerade utmärkt för Tyler och hans fru, men han kände att han ville hitta något av bättre kvalitet. Då kom idéen till Cozy Earth.

Företagets vison är att skapa lyxiga sängkläder som hanterar temperaturskillnader. Cozy Earth ser det som sitt uppdrag som att designa bra produkter, ha en god relation till varje leverantör, tillverka produkter på ett ansvarsfullt sätt och alltid betjäna sina kunder på bästa sätt. 

Vad erbjuder Cozy Earth?
Några av produkterna som erbjuds av Cozy Earth inkluderar kuddfodral, lakan, filtar, påslakan, bäddmadrasser, örngott, siden- och bambutäcken. De hävdar att deras sängkläder erbjuder den perfekta sovtemperaturen och är fria från skadliga kemikalier. Cozy Earth erbjuder även loungekläder som pyjamas, kimonos, mjukiströja, linne, pullover och joggingbyxor, som alla hävdar är gjorda av bambufiber. De erbjuder även tips och instruktioner om hur kunderna kan använda och kemtvätta sina sängkläder, genom deras servicecenter för produktvård.

Kom i kontakt med Cozy Earth
Har du några frågor du vill ställa till teamet på Cozy Earth? Har du frågor angående produkterna? Har du gjort en beställning som inte har kommit än? Har ett problem uppstått? Är du missnöjd med sängkläderna och vill veta vad din returrätt är? Som tur är har du flera alternativ. Du kan skriva ett mejl och skicka det till support@cozyearth.com. Du kan även skicka in ett meddelande via kontaktformuläret på hemsidan. Vill du hellre ha ett snabbt svar, kan du chatta med kundtjänst direkt, även det på hemsidan. Föredrar du att ringa är numret 385-225-9268.

Recensera Cozy Earth
Har du testat Cozy Earths sängkläder? Skriv då gärna en recension som beskriver din unika erfarenhet med företaget. Hur var processen för beställningen? Fick du hem varorna inom den påstådda tiden? Hur behandlade kundtjänsten dig? Hur var själva produkterna? Löste de problemet? Genom att lämna en recension på Omdömesställe, kan du hjälpa fler i en liknande sits.