Couture Candy

Alla recensioner

Couture Candy

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Couture Candy

Alla skolor och städer har inte detta men många har det och vad är nu detta? Jo det är givetvis den årliga balen. Då har de studerande möjligheten att hitta en dejt att gå med och sedan klär upp sig riktigt fint för att spendera en kväll de kommer minnas kanske hela livet ut. För vissa personer kan det kännas som en stress då man i skolan börjar prata om balen eftersom man kanske känner att man inte kommer att få en dejt eller så kommer man inte ha råd med en klänning. En dejt kan man dock inte köpa online men klänningar kan man både hyra för en kväll samt köpa helt och hållet online. Couture Candy är en butik som inte bara erbjuder balklänningar utan även bröllopsklänningar samt andra festartiklar. 

Kommer jag att kunna byta ut en storlek mot en annan om jag väljer att handla hos Couture Candy? Hur är det när det kommer till storlekarna och hur är kvaliteten, kommer jag att få det jag betalar för eller inte? Glöm inte att du kan läsa recensioner här på OmdömesStälle. 

Mer om Couture Candy
Under 2005 grundades och lanserades företaget och sedan starten har företagets mål varit att erbjuda sina kunder produkter som ingår i de senaste trenderna, produkter som kommer från kända märken men produkter som samtidigt har ett relativt anpassat pris för så många som möjligt. Redan sedan starten har företaget sålt sina produkter online och företagets säte ligger ännu i dag i USA. 

Couture Candy erbjuder sina Amerikanska kunder gratis frakt om de väljer att shoppa för en viss summa, på internationella beställningar kommer det att läggas till en fraktavgift dock. 

Det som Couture Candy erbjuder
Produkterna är i nätbutiken indelade i olika produktkategorier beroende på ändamål men sökfunktion finns även inne på sajten för att söka bland alla produkter i hela sortimentet. Då kunden spenderat tid inne i nätbutiken och bestämt sig för vad hen vill köpa kan hen välja att antingen betala för sitt inköp direkt med kort eller via PayPal. Efter att en internationell kund gjort en beställning kommer företaget att behandla beställningen inom 4-6 arbetsdagar, och efter det kan kunden räkna med en leveranstid på 5-10 arbetsdagar (kan variera beroende på land). Efter att en kund tagit emot sin beställning har hen möjligheten att lämna tillbaka en produkt inom 5 dagar, dock är det möjligt att göra en retur ännu efter 5 dagar men då kommer inte kunden få lika mycket i återbetalning som hen betalade. 

Åsikter och tankar om Couture Candy
Skulle du kunna säga att du har några erfarenheter av detta företaget och deras produkter? Tycker du isåfall att klänningen som du fick hem såg ut lika i verkligheten som den såg ut på hemsidan? Hur var det om man pratar om storlekarna, bör man gå upp eller ned någon storlek? Skulle du rekommendera produkterna till en tjej som ska gå på studentbal eller inte? 


Bra att veta inför balen.