OmdömesStälle

  Recensioner Cooper's Candy

  Godis och snacks

  är något som väldigt många av oss tycker om att äta. Oberoende om det är fredag, lördag eller varför inte vilken dag som helst i veckan så smakar det med en liten munsbit. Dock blir man ganska van vid det godiset som finns i matbutikerna nära en, och det blir även kanske ofta så att man varje gång tar samma godispåse även fast man borde prova nya sorter. Eftersom man i dagsläget kan köpa alla produkter man kan tänka sig online så finns det även nätbutiker som erbjuder sina kunder godis online. Vissa godisbutiker på nätet har valt att specialisera sig på ett visst sorts godis som tex amerikanskt, medans andra butiker säljer olika sorters svenskt och nordiskt godis. Coopers´s Candy är en nätbutik som erbjuder olika sorters godis.

  Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Coopers´s Candy? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Mer om Cooper´s Candy

  Svenskt företag som grundades och lanserades under 2012. Företaget driver i dag inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin hemsida. Cooper´s Candy både ägs och drivs från Kista i Sverige och i deras sortiment finns produkter från Amerika, Sverige och Japan. I sortimentet hos Cooper´s Candy finns det över 3 000 produkter och de är samarbetspartners med andra svenska företag.

  Vad erbjuds hos Cooper´s Candy?

  Godis, snacks, mat, dryck, engelskt är exempel på olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. Kunderna kan även använda sig av sökfunktionen som är tillgänglig på hemsidan. Priserna som är synliga på hemsidan är inklusive moms och kunden kan välja vilken valuta hen vill se priserna i. Om det görs beställningar via hemsidan på 699 kr eller mer så behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, men i annat fall läggs det till en kostnad på 49 kr – 99 kr beroende på vikten på paketet. DHL, Postnord och Budbee är de företag som levererar kundernas paket och leveranstiden är mellan 1 och 4 arbetsdagar. Kunden kan även välja att få sitt paket levererat hem till dörren men då gäller det andra fraktkostnader. Betalningarna som sker via hemsidan går genom Klarna Checkout, detta betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura.

  Hur kan kunden nå kundtjänsten hos Burton?

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Cooper´s Candy? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Video som Cooper´s Candy gjort.

  GolvvärmeButiken - Enklare än så blir det inte👏

  Cooper's Candy
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Cooper's Candy

  Din recension

  FAQ

  Är Cooper's Candy ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Cooper's Candy. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Cooper's Candy?

  Cooper's Candy är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party, Beställa På Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Cooper's Candys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.