OmdömesStälle

  Recensioner Coolstuff

  Coolstuff är hemsidan för dig som är ute efter roliga och innovativa presenter eller smarta prylar för ditt hem. Företagets mål är att kunna erbjuda sina kunder de mest innovativa, coolaste och snyggaste prylarna på hela marknaden. Detta är även varför Coolstuff kallar sig själva Sveriges prylmecka.

  Om Coolstuff

  Hemsidan Coolsuff.se drivs av företaget Coolstuff Ab och har även varit verksamt på internet sedan 1999. De som arbetar på Coolstuff jobbar ständigt med att hitta nya och mer innovativa prylar för att kunna förbättra sitt sortiment och göra sina kunder ännu nöjdare än vad de redan är. Om du som kund går in på Coolstuff.se och känner att det saknar någon cool och smart produkt behöver du bara höra av dig till dem och be dem ta in av den produkten om de tycker att det är en bra idé, vilket de oftast tycker eftersom de tänker lika som sina kunder. Förutom att Coolstuff.se har en hemsida som du kan shoppa via har de även en fysisk butik som ligger i Malmö ifall du skulle ha vägarna förbi.

  Denna kan du köpa hos Coolstuff.

  Vad erbjuder Coolstuff?

  Om du söker efter den perfekta julklappen eller den smarta vardagslösningen behöver du inte leta längre, du har kommit rätt. Tack vare Coolstuffs lättnavigerade och tydliga hemsida kommer du att hitta exakt vad du letar efter, eller kanske till och med något ännu bättre. Det första du kommer att se då du går in på deras hemsida kommer du att se vilka produkter som finns på topplistan och vilka produkter som är nyheter. Om du har svårt att hitta vad du är ute efter kan du enkelt gå längst ner på hemsidan för att hitta färdiga presentidéer som Coolstuff redan har lagt ihop för att underlätta för dig och alla andra kunder. Du kan hitta presenter till alla möjliga olika högtider, som tex. Halloween, alla hjärtans dag, julafton, mors dag, bröllopspresenter och även mycket till.

  Coolstuff erbjuder 90 dagars öppet köp, även om du har öppnat förpackningen, eftersom du ska kunna se om den är hel eller inte. Om du gör en beställning på över 499 kr kommer du att få fri frakt, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 49 kr. På hemsidan kan du kolla in mer information om hur lång leveranstiden kommer att vara beroende på var du bor. När du har bestämt dig av du ska shoppa via Coolstuff kan du välja att betala mellan bank/kreditkort, faktura, delbetalning eller direktbetalning. Om du är under 18 år måste du ha en målsmans tillstånd för att få beställa från Coolstuff.

  Reklamationer, tips och kontakt med Coolstuff

  Om du har några frågor kan du komma i kontakt med företaget antingen via telefon eller e-post. Om du har mottagit en vara som är defekt eller annars har något fel ska du ta och lämna in en reklamation, det ska du göra genom att kontakta företaget via e-post. Kom då ihåg att bifoga bilder på problemet och beskriva tydligt vad som är fel.

  Glöm inte att skriva en recension om företaget om du har några åsikter om dem.

  Coolstuff
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Coolstuff

  Din recension

  FAQ

  Är Coolstuff ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Coolstuff. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Coolstuff?

  Coolstuff är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Coolstuffs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.