Confident Art

Alla recensioner

Confident Art

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Confident Art

Konst kan helt förändra känslan i ett rum. Med ett konststycke kan man få ett rum att se ljusare ut, trevligare ut eller kanske till och med mer ifrågasättande. När det kommer till tavlor och inredningsprylar så behöver man inte köpa ”äkta” konst som är skapad av professionella konstnärer som kostar skjortan, utan under de senaste åren har det blivit populärt att köpa posters och rama in dem. Fördelar med att ha posters hemma är att de inte är så dyra, och det är så pass smidigt att byta ut dem att man till och med kan göra det flera gånger i året. Vart ska man vända sig om man är ute efter posters, varför inte till företaget Confident Art?

Du ska heller inte glömma att du här på OmdömesStälle kan läsa recensioner som är skrivna av personer som har riktiga erfarenheter av företag där ute. Givetvis är det alltid gratis att både läsa och skriva recensioner hos oss. 

Mer information om Confident Art
Confident Art är ett svenskt företag som har sitt säte i Uppsala. De har valt att på marknaden erbjuda posters och ramar för personer med stilsäkra hem. Alla posters som finns i sortimentet hos Confident Art är målade för hand och har ett starkt uttryck som bland annat utstrålar självsäkerhet, därav företagsnamnet. 

Vad är det som erbjuds hos Confident Art? 
I sortimentet inne i nätbutiken finns det fyra stycken olika stilar att välja mellan och de är: abstrakta, line art, foto eller illustrerade. Om man är en person som har ett färgtema i sitt hem är det även möjligt att se posters som endast går i de nyanserna för att på ett enklare sätt hitta en passande poster. Produkterna som företaget säljer kommer i några olika storlekar och beroende på vilken kunden bestämmer sig för har hen möjligheten att välja en tillhörande ram som kommer i tre olika färger. På varje artikel står priset och fraktavgiften är något som kunden kommer att kunna se i kassan innan beställningen genomförs. Efter att företaget tar emot en beställning behandlar de den så snabbt som möjligt vilket betyder att kunder i Sverige kan räkna med en leveranstid på mellan 3-5 dagar (kan ta längre om det till exempel är under jultid). Om en kund får hem en produkt men känner sig missnöjd kan ännu en retur göras inom 14 dagar efter att den mottogs. Då en retur görs för kunden själv sår för en administrativ avgift på 179 kr. Vid funderingar kan Confident Art nås via e-post. 

Åsikter och omdömen om Confident Art
Är du en person som har valt att fylla ditt hem med posters från Confident Art? Skulle du då vilja vara snäll och skriva en recension som du lämnar här inne hos oss. Du kan berätta om produkten såg ut i verkligheten som du hade tänkt dig, om du kommer att köpa fler posters via dem och om du tycker att det finns ett brett utbud av produkter. 


Tips då man ska hänga upp tavlor.